Jyväskylään avattiin Suomen toinen Barot's-pikaruokaravintola

Jyväskylä sai uuden pikaruokaravintolan, kun Suomen toinen Barot’s avasi maanantaina ovensa Hannikaisenkadulla. Täysin kotimainen Barot’s tähtää ravintolamarkkinassa siihen kohtaan, joka jää perinteisempien ravintoloiden ja isompien pikaruokaketjujen väliin.

– Kuljemme laatu ja maku edellä. Haluamme tarjota ravintolatasoisesti tehtyjä annoksia, joiden hintataso on ravintoloiden ja halvempien pikaruokaketjujen välissä, Barot’sin yrittäjä Markku Tuomaala sanoo.

Barot’sin ruokalistalta löytyy muun muassa hampurilaisia, kebabia, ribsejä ja jälkiruokia.

Puuilon perustajana tunnetuksi tullut Tuomaala avasi yhtiökumppaninsa Elias Sarajärven kanssa ensimmäisen Barot’s-ravintolan Järvenpäähän syksyllä 2018. Jyväskylä valikoitui laajentumisen toiseksi etapiksi pitkälti tilaratkaisun vuoksi. Barot’sille löytyi Hannikaisenkadun yläpäästä sopivan kokoiset tilat, joihin ei tarvinnut tehdä paljoa muutoksia.

– Emme välttämättä halua mennä kaupunkien ydinkeskustoihin. Asiakkaamme liikkuvat pitkälti autoilla ja ovat valmiita tulemaan muutamia satoja metrejä kauemmaksikin, Tuomaala laskee.

Jyväskylän Barot’s työllistää tässä vaiheessa hieman yli kymmenen ihmistä, joista suurin osa työskentelee osa-aikaisesti.

– Hakijoita oli meille todella paljon, ja pääsimme valitsemaan työntekijöitä erinomaisista ehdokkaista.

Tuomaalan mukaan Jyväskylä on vasta alkua uuden pikaruokaravintolaketjun laajentumisessa. Hän laskee, että Suomeen mahtuu Barot’sin konseptilla noin 30 ravintolaa.

– Ja Euroopassa on toki tilaa meille. Isossa kuvassa pyrimme laajenemaan myös Suomen ulkopuolelle.

Tuomaala sanoo tällä hetkellä olevan varmaa, että Suomeen avataan kaksi uutta Barot’s-ravintolaa ensi vuoden alkupuolella ja kahden muun avaaminen on lähes varmaa.

– Seuraavan kahden vuoden tavoitteemme on kymmenen uutta ravintolaa. Jossain vaiheessa osa Barot’seista voisi toimia franchising-mallilla.

Jyväskylän Barot’sin yhteydessä toimii jatkossakin entiseen tapaan ABC:n kylmäasema.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kauppakeskuksilta valituskirje feissarilaumoista ydinkeskustassa – Feissarikin myöntää, ettei toiminta saa kääntyä itseään vastaan

Perjantain jazzklubilla ollaan swing-aikakauden tunnelmissa

Yksi lakimuutos ei riitä lopettamaan pikavippien haittoja

Kolumni: Omituisia asioita

Stand up -koomikko Anders Helenius poistui Levillä keikalta haulikkomiestä peläten

Lompakkoaan etsinyt mies sai nyrkistä kasvoihinsa

Mentorit, teitä tarvitaan Jyväskylässä – äideille etsitään uraneuvojia, jotka auttavat etsimään uutta suuntaa

Jyväskylään avattiin Suomen toinen Barot's-pikaruokaravintola

Suomipop-festareilla esiintyvä Kolmas Nainen: "Teemme tätä kuin viimeistä päivää"

Miten ajattelit viettää seitsemänkymppisiäsi? Ystävykset suuntaavat Suomipop-festivaaliin, jos se vain järjestetään 2050-luvulla