Jyväskyläläisen pitopalveluyrittäjän Raija Sipisen Aleksis Kivi -leivokset esillä nyt Helsingissä

Viisi vuotta sitten kansalliskirjailija Aleksis Kivi sai oman nimikkoleivoksensa Aleksis Kiven Seuran ja Marttaliiton järjestämässä kilpailussa. Jyväskyläläinen pitopalveluyrittäjä Raija Sipinen voitti tuon kilpailun ja siitä saakka leivosta on valmistettu Aleksis Kiven päivän aikoihin 10. lokakuuta.

Myös tänä syksynä Pitopalvelu Raija Sipisen leipomossa on leivosta valmistettu ja sitä on myyty Seppälän ja Palokan Prismoissa, Mestarin Herkussa sekä Keljon Citymarketissa Jyväskylässä.

Tällä viikolla herkkua on tarjolla myös pääkaupunkiseutulaisille Helsingin kauppatorilla, Mantan patsaan lähellä. Myynnissä on Mustikkakiveä.

Leivospohjat valmistuvat Raija Sipisen miehen Sepon muuraaman puulämmitteisen uunin kätköissä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kevään pihabongauksen jälkeen on vuorossa pönttöbongaus

Harjulla treenataan yleisurheilua kuorolaulun tahdissa

Lutakonaukiolle kolme uutta terassia – Olutsatama-tiimi avaa OlutKontin

Espresso House laajentaa kävelykadulla ja pizzeria Pettola Lorenzo tuo pienen terassin Väinönkadulle

Desinfioivan suihkeen kohderyhmä vaihtui hetkessä teollisuudesta terveydenhuoltoon

Rantaraitin ulkokuntosalille valmistui uusia liikuntapaikkoja

Matkakeskus saa uutta ilmettä Niina Vehmaan valokuvataiteesta

Tänä vuonna Avoimet puutarhat-tapahtumaan voi tutustua myös etänä

Juhani Lillberg tuo taiteella iloa naapureille ja ohikulkijoille

Oletko kaivannut postiluukkuun Linkkien aikatauluvihkoa? Kesäaikataulu jatkuu poikkeuksellisesti elokuun loppuun asti