Kohti Bratislavan kiekkokisojen toista ihmettä? Kotikentällä-biisi höylättiin kuntoon old school -kaukalossa

Kevät on jääkiekkoilijan parasta aikaa. Paitsi Jyväskylässä.

Liigassa käydään ratkaisupelejä – paitsi Jyväskylässä – ja jääkiekkomaajoukkueen huoltojoukot painavat pitkää päivää saadakseen Leijonien luistimet teräviksi Bratislavan toista ihmettä varten.

Perinteisillä ulkokentillä on ollut hiljaisempaa, mutta Kortepohjan koulun kaukalossa Jyväskylässä on tapahtunut. Rekami & Are -duo julkaisee perjantaina 22. maaliskuuta uudeksi hokianthemiksi paljastuvan singlelohkaisun nimeltä Kotikentällä.

Koko perheen jääkiekkoelämyksen täydentää Kortepohjan kentällä kuvattu Miracle on Ice -henkinen musiikkivideo.

Viime vuoden lopulla kehutun tuottajalevynsä julkaissut Rekami keskittyy tänä vuonna yksittäisiin singleprojekteihin ja pelin avaa 22. maaliskuuta julkaistava Kotikentällä-single yhdessä Aren kanssa. Julkaisijana toimii Monsp Records.

Kotikentällä-kappale kumartaa vanhan koulun pihapelien ja klassisten urheilukappaleiden suuntaan. Kappale soi ennakkoon ainoastaan JYPin runkosarjan viimeisissä ratkaisupeleissä Hippoksella. JYP sai kyseisissä otteluissa kylmää kyytiä, miten käy biisin?

– Kun oltiin junnuja, niin vanhemmat antoivat meille tasoitusta. Nyt kun olemme itse kentän vanhimmat, emme anna tasoitusta kenellekään, Hyvinkään Ahmojen kasvatti ja nykyinen KPC Hockeyn kapteeni Rekami sanoo.

– Olen aina halunnut päästä aistimaan täyden jääkiekon MM-turnauksen kisakokemuksen. Olenkin valmis ostamaan ison pehmokäden ja muovituopin, mutta mielellään Jääkiekkoliiton piikkiin. Hukkaisin varmaan kisoissa lompakkoni ja kirjoittaisin pizzalaatikkoon, että lähettäkääs kotipuolesta vähän finansseja, JYPissä kiekko-oppinsa saanut Are puolestaan sanoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tapio Suomisen elämäkerran kirjoittaminen imaisi Lasse Lindqvistin mukaansa – esikoiskirjailijalta meni oma parisuhde alta

Ruoanlaitto sytytti tulipalon – palovaroitin oli katossa, mutta paristo puuttui

Nuori asunnoton yöpyy kaverin sohvalla – Asunnottomien yössä torstaina tarjolla hernekeittoa, makkaranpaistoa ja yökirkko

Nea Maininki on ratababe – Radalle.com hakee “kauniita tyttöjä upeiden autojen seuraan”

Riihivuoreen tulee uusi sompahissi – rinteet on jo niitetty ja laskettelukautta valmistellaan hyvää vauhtia

Seiska: Jyväskyläläismissi Erika Helin viihtyy nakuna – Katso tuoreet rantakuvat!

Semmarit lähtee marraskuussa 30-vuotisjuhlakiertueelle, uutta levyäkin pukkaa

Peurungan keikkaviikonloppu tarjoaa Chisua ja hip hop -illan

Uskoisitko tätä naista 58-vuotiaaksi? Tv-sarjoissa ja mainoksissa esiintyvä Päivi Anttila hakee julkaisuihinsa kansainvälistä glamouria – katso kuvat

Kirjastojen poistokirjamyynnistä halvalla kassillinen tavaraa – torstaina ja perjantaina on tarjolla uudehkoja kirjoja ja hyväkuntoisia vinyylilevyjä