Kohti Bratislavan kiekkokisojen toista ihmettä? Kotikentällä-biisi höylättiin kuntoon old school -kaukalossa

Kevät on jääkiekkoilijan parasta aikaa. Paitsi Jyväskylässä.

Liigassa käydään ratkaisupelejä – paitsi Jyväskylässä – ja jääkiekkomaajoukkueen huoltojoukot painavat pitkää päivää saadakseen Leijonien luistimet teräviksi Bratislavan toista ihmettä varten.

Perinteisillä ulkokentillä on ollut hiljaisempaa, mutta Kortepohjan koulun kaukalossa Jyväskylässä on tapahtunut. Rekami & Are -duo julkaisee perjantaina 22. maaliskuuta uudeksi hokianthemiksi paljastuvan singlelohkaisun nimeltä Kotikentällä.

Koko perheen jääkiekkoelämyksen täydentää Kortepohjan kentällä kuvattu Miracle on Ice -henkinen musiikkivideo.

Viime vuoden lopulla kehutun tuottajalevynsä julkaissut Rekami keskittyy tänä vuonna yksittäisiin singleprojekteihin ja pelin avaa 22. maaliskuuta julkaistava Kotikentällä-single yhdessä Aren kanssa. Julkaisijana toimii Monsp Records.

Kotikentällä-kappale kumartaa vanhan koulun pihapelien ja klassisten urheilukappaleiden suuntaan. Kappale soi ennakkoon ainoastaan JYPin runkosarjan viimeisissä ratkaisupeleissä Hippoksella. JYP sai kyseisissä otteluissa kylmää kyytiä, miten käy biisin?

– Kun oltiin junnuja, niin vanhemmat antoivat meille tasoitusta. Nyt kun olemme itse kentän vanhimmat, emme anna tasoitusta kenellekään, Hyvinkään Ahmojen kasvatti ja nykyinen KPC Hockeyn kapteeni Rekami sanoo.

– Olen aina halunnut päästä aistimaan täyden jääkiekon MM-turnauksen kisakokemuksen. Olenkin valmis ostamaan ison pehmokäden ja muovituopin, mutta mielellään Jääkiekkoliiton piikkiin. Hukkaisin varmaan kisoissa lompakkoni ja kirjoittaisin pizzalaatikkoon, että lähettäkääs kotipuolesta vähän finansseja, JYPissä kiekko-oppinsa saanut Are puolestaan sanoo.

Uusimmat

"Tikkakosken mannekiini" kerää katseita Instassa

Tiesitkö nämä asiat opaskoirasta?

Neljät messut kerralla Jyväskylässä 27.–28. huhtikuuta

Jonna Mäkinen kisaa pääsiäisenä Miss Hot Rod 2019 -tittelistä – Jyväskyläläiskaunotar aikoo hurmata tuomariston olemalla "näyttävä ja seksikäs"

Kun kenestäkään ei enää tehdä luuseria – koulukiusattu tuo oman kokemuksensa nuorille

Riemun kiljahduksia ja karvaita pettymyksiä

Kolumni: Vakava pila

Juopunut mies ei päässyt ravintolaan, kävi kiinni järjestyksenvalvojaan

"Miehiltä kehuja, naiset ovat hiljaa"

Jyväskyläläisen rytmimusiikin veteraanibändi muistelee kahta viime vuonna poisnukkunutta perustajajäsentään kiirastorstaina – ovella ei kannata vilauttaa OAJ:n jäsenkorttia