Jyväskyläläismalli sai käteensä Portugalin Playboyn kuvineen: ”Niin jännitti, että mahanpohjasta otti”

Jyväskyläläislähtöinen missi ja malli Erika Helin on vihdoin saanut käsiinsä marraskuisen Portugalin Playboyn, jossa hänen alastonkuvansa ovat.

– Olen tosiaan saanut oman kappaleeni lehdestä. Oon nuoresta pitäen tykännyt lukea aikakauslehtiä, joten lehteen painetut kuvat merkkaa mulle paljon enemmän kuin digikuvat. Saavutus tuntuu paljon aidommalta ja isommalta jutulta, kun se on painettu.

– Kun hain oman lehteni, niin jännitti, että mahan pohjasta otti. Kuvat oli upeita ja piti vähän hieraista silmiä, että olenko oikeasti niissä kuvissa. Lopputulos oli sellainen, mitä odotin ja olen oikein tyytyväinen, Erika Helin kertoo.

Lehteä saa tilattua Huippukiva.fi-verkkokaupasta.

– Lehtiä tilattiin Suomeen melko pieni erä ja niitä on kyselty minulta paljon, joten vain nopeimmille riittää.

Millaista palautetta olet saanut?

– Palaute on ollut pelkästään kannustavaa. Tahdon omalla esimerkilläni näyttää, että kaikki on mahdollista kun uskoo itseensä, ja ettei kenenkään tarvitse sopia vain yhteen muottiin. Varsinkin oman ikäiseni naiset kommentoivat, että olen onnistunut inspiroimaan ja rohkaisemaan heitä. Olen jopa hieman yllättynyt, miten hyvin kaikki on tämän projektin osalta sujunut ja ettei negatiivista palautetta ole tullut.

Oletko jo miettinyt seuraavaa vaihtoehtoa?

– Kerron seuraavasta projektista sitten, kun on jotain kerrottavaa. Tykkään yleensäkin odotella, että nimet on paperissa tai jotain konkreettista materiaalia valmiina, ennen kuin alan hehkuttaa uusia juttuja. En halua joutua selittelemään, jos kaikki ei menekään toiveiden mukaan.

– Ajatuksen tasolla musta olisi siistiä työskennellä myös muiden maiden Playboy-lehtien kanssa. On muutama muukin samantyylinen julkaisu, joista olen kiinnostunut. Täytyy kuitenkin muistaa, että malleista on enemmän tarjontaa kuin kysyntää. Tämä voi toisinaan vääristää markkinaa ja muuttaa pelisääntöjä. Silti haluan edelleen rakentaa oman menestykseni reilulla pelillä ja työnteolla, enkä ole valmis joustamaan moraalistani.

Erika jatkaa päivätyössä it-alalla, jossa on viihtynyt jo useamman vuoden. Suunnitelmissa naisella on jatkaa opiskelemista työn ohella.

– Lisäksi teen freelancerina mallikeikkaa ja muita satunnaisia keikkahommia. Arvostan vakituisen työn luomaa turvallisuudentunnetta, joten ainakin toistaiseksi on hyvä olla näin.

Ja jouluksi kotiin Jyväskylään?

– Meidän perhe kokoontuu yhteen joka joulu, ja tänäkin vuonna jatketaan perinnettä. Toivon, että ehtisin samalla reissulla näkemään kavereita, käymään keskustassa tunnelmoimassa, ja kiertämään vanhat lenkkireitit Jyväsjärven rannalla ja Haukanniemessä, Erika Helin sanoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tuula Amberla lupaa tarjota kuulijoille hieman ilkikurisenkin musiikkikokemuksen

Strippari Amber Adora: ”Asiakkainani on miehiä, jotka muutoin jäisivät elämässä ilman sitä vibaa”

Himoksen Jysäri muuttuu virallisesti kolmipäiväiseksi

Jämsän Himoksella on tarjolla rouheaa rokkia vielä ennen joulua – Stam1nan Octopussy 2019 -kiertue valtaa Himos Areenan

Saurukset, nallet ja kakkiainen lastenfestareilla – Suomen Suurin Lastenfestivaali järjestetään Paviljongissa sunnuntaina

Ilokivessä soi perjantaina black metal – "genre voi Jyväskylässäkin hyvin", sanoo äärimetalliin erikoistuneen Black Soul Bookingsin perustaja

Seurakunnan joulu on vilkas Jyväskylässä – Taulumäen jouluaaton sanajumalanpalvelus radioidaan

Vielä ehtii hyvin keikoille ennen joulua – katso listaus elävän musiikin tarjonnasta

Kickstart-festivaali tarjoaa Tanssisali Lutakossa kotimaisia ja ruotsalaisia indietähtiä

Superlion osti Kuokkalan Mutterina tunnetun kiinteistön – taloon tulee muun muassa moottorikelkkayritys ja verstas