Jyväskylän kaupunki järjestää soveltavan talviliikunnan päivän

Helmi-maaliskuussa muun muassa hiihdetään, pulkkaillaan, luistellaan ja lasketellaan.

Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut järjestää helmi–maaliskuun aikana perinteisiä soveltavan talviliikunnan päiviä. Liikuntapäivissä on mukana avustajia ja tapahtumiin on ennakkoilmoittautuminen.

Soveltavan liikunnan talvipäivä järjestetään Keljonkankaan hiihtomaassa tiistaina 19. helmikuuta kello 9–14. Tapahtuma on maksuton ja siellä on mahdollisuus osallistua muun muassa frisbeegolfiin, pulkkailuun, lumikenkäilyyn, ulkokuntopiiriin, erilaisiin pienpeleihin sekä ohjattuun luisteluun ja hiihtoon.

Tapahtumaan ilmoittautuminen viimeistään perjantaina 15. helmikuuta sähköpostilla osoitteeseen heli.sohkanen@jkl.fi tai puhelimitse (014) 266 4272.

Talvipäivän lasten osio järjestetään kello 9–11 ja aikuisten osio kello 12–14. Hiihtorastilla on käytössä hiihtokelkka, mutta tavalliset sukset tulee ottaa itse mukaan. Luistelurastilla on käytössä luistelutukia ja -kelkka, omat luistimet tulee kuitenkin olla mukana (muutamia lainaluistimia löytyy paikanpäältä). Lisäksi käytettävissä on soveltavan liikunnan apuvälineitä, kuten snowconfort, hippocampe sekä isoja pulkkia tyhjiötyynyllä.

Hiihtomaassa olevalla laavulla on mahdollisuus makkaran paistoon ja omien eväiden syöntiin.

Soveltavan liikunnan laskettelupäivän järjestetään sunnuntaina 10. maaliskuuta Laajavuoren hiihtokeskuksessa kello 10–15. Tapahtuma tehdään yhteistyössä hiihtokeskus Laajis Oy:n ja Jyväskylän yliopiston kanssa. Tapahtumassa lasketellaan ohjatusti kelkka- ja pystylaskettelua (lumilaudalla ja suksilla). Opetustuokio kestää 60 minuuttia/yksilö. Laskettelupäivä on maksullinen. Sitovat ilmoittautumiset laskettelupäivään tiistaihin 5. maaliskuuta mennessä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mies yritti varastaa keskustan kaupasta vaatteita – tehnyt omaisuusrikoksen vuoden aikana jo 13 kertaa

"Miksei saa jotain homoalennusta, koska olemme muka niin erikoisia" – Jyväskylän Priden kulkue ja pääjuhla järjestetään lauantaina 24.8.

”Näen ihmisissä kauneutta, jota he eivät itse näe” – Aistillisilla boudoir-kuvilla voi kehittää armollisempaa asennetta

Etsintäkuulutus: Bongaa koralliorakas ja auta tutkijoita – oma rakas sienipaikka ei paljastu

Lampaat tekivät Jyväskylässä kesällä sen, mihin ihmiset eivät ole pystyneet

Kolumni: Kaapissa elämistä

Keski-Suomen kasvu hyytyi alkuvuodesta

Asmalammen kioskin tulipalosta kaivataan vihjeitä

Riihi-iltamat alkavat jälleen – kansanmusiikkia tarjolla neljänä keskiviikkona

Hemingway'sin klubi-illat saavat jatkoa – Maustetytöt aloittaa, Miljoonasade-tribuutti lopettaa