Jyväskylän keskussairaalassa erilainen päivä keskiviikkona: Elossa 24h -tv-sarjaa kuvataan dokumentaarisesti

Jyväskylässä sijaitsevan Keski-Suomen keskussairaalan elämä, asiakkaat ja henkilökunta kohtaavat keskiviikkona erilaisen arjen, kun tiloissa kuvataan Ylellä myöhemmin näytettävän Elossa 24h -tv-sarjan jaksoja.

Kahdella Kultaisella Venlalla palkittu Elossa 24h -ohjelma toteutetaan nyt neljännen kerran. Se kuvataan lähes kokonaan keskiviikkona 2. lokakuuta eri puolella Suomea ja nähdään Ylen kanavilla tammikuussa 2020. Jyväskylä on mukana ensimmäistä kertaa.

Jyväskylän ohella mukana ovat kaikki Suomen yliopistosairaalat Helsingin ja Uudenmaan HUS, Tampereen TAYS, Turun TYKS, Kuopion KYS ja Oulun OYS, lääkärihelikopteritoiminnasta vastaavat FinnHems-yksiköt Turussa ja Pirkkalassa sekä erilaiset hoitoyksiköt muun muassa Espoossa, Joensuussa, Kotkassa, Porissa ja Rovaniemellä.

Elossa 24h kertoo tavallisten suomalaisten koskettavia tarinoita terveydenhuollon parissa yhden vuorokauden ajalta. Kuvaajat seuraavat sairaanhoidon ammattilaisia niin lääkärihelikopterissa, avohoidossa kuin sairaaloiden lukuisilla eri osastoilla. Tärkeimmän tarinan kertovat kuitenkin potilaat itse. Ohjelmassa avautuu dokumentaarinen hetki apua tarvitsevan ihmisen elämäntilanteeseen sellaisena kuin se on juuri tuona vuorokautena.

Ohjelma esitetään Yle TV1:ssä ja Yle Areenassa viikon aikana 12. tammikuuta 2020 alkaen. Jyväskylälle ei ole mitään erityistä ulostulopäivää vaan keskussairaala voi olla ohjelmassa esillä teoriassa missä jaksossa tai jaksoissa tahansa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Nyt on aika äänestää Jyväskylän kauneinta näyteikkunaa

Kolumni: Myötätunnolla muutokseen

Joulusirkus on nyt aivan sekaisin

Antti Reinin mainoksiksi tarkoitetut eroottiset novellit juuttuivat sensuuriin

Jyväskylän kaupunginkirjastosta voi pian lainata myös JYPin kausikorttia

Keski-Suomi juhlii Suomen itsenäisyyttä perinteisesti – katso tapahtumien aikataulut tästä

Ratinan stadionin jo liki loppuunmyynyttä Hassisen Konetta odotellessa – Ismo Alanko Himoksessa lauantaina

Kuka on joulupukkina? Osallistu kisaan ja voit voittaa joulukinkun

Ajokiellossa oleva mies ajeli huumeissa ja valehteli poliisille henkilötietonsa

Ressu Redford sanoitti hittinsä "Älä mee" 40 asteen kuumeessa