Jyväskylän liikennepuistossa normaali meno heinäkuussa

Koronavirusepidemiaan liittyneisiin rajoituksiin on tullut kesäkuussa väljennyksiä. Puistovalvojien rekrytointi on mahdollistunut, joten Jyväskylän liikennepuistossa perinteisesti järjestetty toiminta saadaan käyntiin lukuisten kesän alussa tulleiden toiveiden mukaisesti. Heinäkuusta alkaen puistossa voi ajella kaupungin polkuautoilla puistovalvojien opastamana.

Puiston käyttäjien on hyvä huomioida, että puistossa ei ole juoksevaa vettä. Mukaan kannattaa varata oma käsidesipullo hyvän hygienian säilyttämiseksi.

Polkuautoja ja käytössä olevia wc-tiloja puhdistetaan normaalia tehostetummin. Kävijöitä pyydetään ottamaan omat kypärät mukaan ja huolehtimaan turvaväleistä ruuhkaisina aikoina.

Liikennepuisto oli kesäkuun avoinna kävijöille omatoimisesti, jolloin puistossa oli mahdollista ajella omalla kulkupelillä. Tähän ratkaisuun päädyttiin toukokuussa, johtuen kevään koronavirusepidemian tilanteesta. Myös käynnissä olevat yt-neuvottelut ovat vaikuttaneet suorasti kaupungin henkilöstöresursseihin.

Liikennepuiston toiminta on perustunut määräaikaisesti palkattavien opiskelijoiden työpanokseen, mutta tänä vuonna kaupunki ei ole voinut tehdä kesä- ja kausityöntekijöiden rekrytointeja suunnitellusti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Toivolassa neulotaan yhdessä perjantaina

Surkkari kokosi viisi katutyökohdetta, joihin todennäköisimmin törmää kesäisessä Jyväskylässä

Jyväskylän kaupunki loi roskaamisen estämiseksi somekampanjan

Jyväskylän Kesän tekijät ottivat entistä enemmän luovuuden käyttöön

Paha, pahempi, some

Luovia ratkaisuja

Jyväskylän liikennepuistossa normaali meno heinäkuussa

Neljäsataa puutarhaporttia odottaa vierailijoita, Jyväskylässäkin pääsee monien kotipihaan

Laukaan satamassa on veneilijöille tarjolla entistä paremmat palvelut

Jyväskylän Kankaan viljelypihalla voi ladata kännykän aurinkoenergialla