Jyväskylässäkin esiintyvä alan ammattilainen Miryah: "Kotistrippauksella vipinää peiton alle!"

Jyväskylässäkin esiintyvä Miryah sanoo, että kaikissa meissä elää pieni strippari.

Jos joku nainen tai mies haluaa aloittaa ammattimaisen strippaamisen, mitä kriteerejä hänen pitää täyttää ja miten pääsee alalla alkuun? Oikea ihminen vastaamaan tähän ja moneen muuhun kysymykseen on alan ammattilainen Miryah, Vuoden seksikkäimmäksi vuonna 2008 valittu strippari. Häntä voi aika ajoin nähdä myös Jyväskylässä esiintymässä.

– Ei kai siihen mitään erinäisiä kriteerejä tarvitse olla. Vähänkään, jos tykkää ja osaa esiintyjä, niin ei muuta kun alalle. Omasta itsestään se on aikalailla kiinni miten, sitä sitten markkinoi itseään ja keikkaa saa. Kuka tahansa voi päästä strippariksi, jos vain haluaa.

Miten sinä itse kiinnostuit strippaamisesta?

– Olen harrastanut tanssia pikkutytöstä sekä käynyt tanssikursseilla. Olen aina rakastanut esiintyä. Varsinaisesta strippaamisesta kiinnostuin, kun kävin 18-vuotiaana Seksimessuilla Helsingissä. Sitten rupesin harjoittelemaan kotona peilin edessä. Olen nyt ollut alalla kymmenisen vuotta.

Uskotko, että jokaisessa ihmisessä on salainen halua esiintyä alasti?

– Kyllähän meissä jokaisessa asuu pieni strippari, Miryah sanoo ja iskee silmää.

Entä voiko nainen stripata naisyleisölle? Muuttuuko silloin jokin asia?

– Ehdottomasti voi. Itse olen tanssinut muun muassa naispolttariporukalle. Showt on aina katsottava asiakkaiden toiveiden mukaan

Stripparin pitää olla timmissä kunnossa. Miten sinä huolehdit vartalostasi?

– Ei sitä ole tähtiin kirjoitettu, että stripparin pitää olla timmissä kunnossa. On hyvä, että alalta löytyy jokaiselle jotakin, kun niitä makujakin on niin monia. Itse tykkään kuitenkin pitää työkaluni eli vartaloni kunnossa.

Uskotko että kotistrippaamisella voi virkistää parisuhdetta?

– Ehdottomasti uskon ja näin myös itsekin olen toiminut. Strippaaminen piristää mukavasti parisuhdetta ja antaa vipinää peiton alle. Omaa kumppania voi piristää muillakin tavoin esimerkiksi laittamalla seksikkäät alusvaatteet ylle, soittamalla romanttista musiikkia – ja sitten vain antaa mielikuvituksen lentää. Ja miten olisi eroottinen hieronta öljyllä esimerkiksi body-to-body-tyyliin..., Miryah vinkkaa.

Uusimmat

"Tikkakosken mannekiini" kerää katseita Instassa

Tiesitkö nämä asiat opaskoirasta?

Neljät messut kerralla Jyväskylässä 27.–28. huhtikuuta

Jonna Mäkinen kisaa pääsiäisenä Miss Hot Rod 2019 -tittelistä – Jyväskyläläiskaunotar aikoo hurmata tuomariston olemalla "näyttävä ja seksikäs"

Kun kenestäkään ei enää tehdä luuseria – koulukiusattu tuo oman kokemuksensa nuorille

Riemun kiljahduksia ja karvaita pettymyksiä

Kolumni: Vakava pila

Juopunut mies ei päässyt ravintolaan, kävi kiinni järjestyksenvalvojaan

"Miehiltä kehuja, naiset ovat hiljaa"

Jyväskyläläisen rytmimusiikin veteraanibändi muistelee kahta viime vuonna poisnukkunutta perustajajäsentään kiirastorstaina – ovella ei kannata vilauttaa OAJ:n jäsenkorttia