Kamelianainen-ravintolateatteriesitys vierailee Vakiopaineessa – Jaakko Laitinen debytoi näyttämöllä

Taianomaisia nukkeja ja verevää musiikkia yhdistelevä ravintolateatteriesitys Kamelianainen saapuu tiistaina 9. huhtikuuta vierailulle Vakiopaineeseen.

Alexander Dumas nuoremman klassikkoromaanin perustuvan teoksen on dramatisoinut, ohjannut ja käsikirjoittanut Hanno Eskola. Moneen kertaan näyttämölle ja valkokankaalle soviteltu Kamelianainen kertoo riipaisevan tarinan mahdottomasta rakkaudesta kyynisen hedonistisessa 1800-luvun Pariisissa.

Näyttelijöinä esityksessä ovat Kaisa Sarkkinen, Antti Mankonen sekä debyyttinsä näyttämöllä ja käsinuken käsittelyssä tekevä Väärästä Rahasta tuttu laulaja Jaakko Laitinen.

Laitinen on myös säveltänyt ja sanoittanut musiikkipitoisen esityksen laulut Janne Laurilan kanssa. Kamelianaisen bändissä kuullaan Tiina Tökkärin, Pirkko Kontkasen ja Arto Piispasen soittoa ja laulua. Pariisilaisen 1800-luvun tunnelman kruunaavat Erja Mikkolan ainutlaatuiset ja sielukkaat nuket.

Uusimmat

"Tikkakosken mannekiini" kerää katseita Instassa

Tiesitkö nämä asiat opaskoirasta?

Neljät messut kerralla Jyväskylässä 27.–28. huhtikuuta

Jonna Mäkinen kisaa pääsiäisenä Miss Hot Rod 2019 -tittelistä – Jyväskyläläiskaunotar aikoo hurmata tuomariston olemalla "näyttävä ja seksikäs"

Kun kenestäkään ei enää tehdä luuseria – koulukiusattu tuo oman kokemuksensa nuorille

Riemun kiljahduksia ja karvaita pettymyksiä

Kolumni: Vakava pila

Juopunut mies ei päässyt ravintolaan, kävi kiinni järjestyksenvalvojaan

"Miehiltä kehuja, naiset ovat hiljaa"

Jyväskyläläisen rytmimusiikin veteraanibändi muistelee kahta viime vuonna poisnukkunutta perustajajäsentään kiirastorstaina – ovella ei kannata vilauttaa OAJ:n jäsenkorttia