Kesä tuo muutoksia terveyspalveluiden aukioloihin

Kesäaika tuo muutoksia Jyväskylän terveyspalveluiden aukioloihin.

Säynätsalon Oma Lääkärisi -terveysasema on suljettu 29.6.–31.7. Alueen asukkaiden päivystykselliset perusterveydenhuollon ja suun terveydenhuollon palveluiden vastaanotot järjestetään Jyväskylän keskustan Mehiläisessä. Säynätsalon terveysaseman ajanvarausnumero 014 266 2068 vastaa myös sulkuaikana maanantaista perjantaihin kello 8–16.

Myös osa hammashoitoloista on suljettuina: Keljonkatu 22.6.–16.8., Korpilahti 15.6.–16.8., Sampoharju 13.7.–2.8. ja Tikkakoski 22.6.–9.8. Ajanvaraus ja päivystys palvelee kuitenkin normaalisti niin, että asiakas voi varata ajan avoinna oleviin hammashoitoloihin.

Myös äitiys-, lasten- ja perhesuunnitteluneuvoloissa on muutoksia: Halssilan neuvolan palvelut järjestetään Sampoharjun neuvolassa ajalla 15.6–9.8. Säynätsalon neuvolan palvelut järjestetään Keljonkankaan neuvolassa.

Ajan aikuisten ja kouluikäisten lasten fysioterapiaan voi varata mille tahansa avoinna olevalle toimipisteelle lähimmän terveysaseman fysioterapian ollessa suljettuna. Fysioterapian toimipisteet ovat suljettuina seuraavasti: Huhtasuon terveysaseman fysioterapia 6.7.–2.8., Korpilahti 6.7.–2.8., Säynätsalo 29.6.–16.8. ja Tikkakoski 6.7.–2.8.

Vaajakoskelaisten fysioterapia toteutuu toistaiseksi muilla avoimilla toimipisteillä.

Apuvälinepalvelun Kyllön toimipiste on auki läpi kesän. Palokan apuvälinepalvelut saa Kyllön toimipisteestä ajalla 22.6.–9.8. ja Korpilahden apuvälinepalvelut Kyllön toimipisteestä ajalla 6.7.–2.8.

Tarkemmat tiedot palveluiden poikkeuksista on koottu Jyväskylän kaupungin verkkosivuille.

Kaupunki muistuttaa tiedotteessaan, että myös kesäaikana on tärkeää noudattaa hyvää käsihygieniaa ja pitää turvavälejä. Flunssan oireissa ei pidä mennä vastaanotolle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Toivolassa neulotaan yhdessä perjantaina

Surkkari kokosi viisi katutyökohdetta, joihin todennäköisimmin törmää kesäisessä Jyväskylässä

Jyväskylän kaupunki loi roskaamisen estämiseksi somekampanjan

Jyväskylän Kesän tekijät ottivat entistä enemmän luovuuden käyttöön

Paha, pahempi, some

Luovia ratkaisuja

Jyväskylän liikennepuistossa normaali meno heinäkuussa

Neljäsataa puutarhaporttia odottaa vierailijoita, Jyväskylässäkin pääsee monien kotipihaan

Laukaan satamassa on veneilijöille tarjolla entistä paremmat palvelut

Jyväskylän Kankaan viljelypihalla voi ladata kännykän aurinkoenergialla