Kesä tuo muutoksia terveyspalveluiden aukioloihin

Kesäaika tuo muutoksia Jyväskylän terveyspalveluiden aukioloihin.

Säynätsalon Oma Lääkärisi -terveysasema on suljettu 29.6.–31.7. Alueen asukkaiden päivystykselliset perusterveydenhuollon ja suun terveydenhuollon palveluiden vastaanotot järjestetään Jyväskylän keskustan Mehiläisessä. Säynätsalon terveysaseman ajanvarausnumero 014 266 2068 vastaa myös sulkuaikana maanantaista perjantaihin kello 8–16.

Myös osa hammashoitoloista on suljettuina: Keljonkatu 22.6.–16.8., Korpilahti 15.6.–16.8., Sampoharju 13.7.–2.8. ja Tikkakoski 22.6.–9.8. Ajanvaraus ja päivystys palvelee kuitenkin normaalisti niin, että asiakas voi varata ajan avoinna oleviin hammashoitoloihin.

Myös äitiys-, lasten- ja perhesuunnitteluneuvoloissa on muutoksia: Halssilan neuvolan palvelut järjestetään Sampoharjun neuvolassa ajalla 15.6–9.8. Säynätsalon neuvolan palvelut järjestetään Keljonkankaan neuvolassa.

Ajan aikuisten ja kouluikäisten lasten fysioterapiaan voi varata mille tahansa avoinna olevalle toimipisteelle lähimmän terveysaseman fysioterapian ollessa suljettuna. Fysioterapian toimipisteet ovat suljettuina seuraavasti: Huhtasuon terveysaseman fysioterapia 6.7.–2.8., Korpilahti 6.7.–2.8., Säynätsalo 29.6.–16.8. ja Tikkakoski 6.7.–2.8.

Vaajakoskelaisten fysioterapia toteutuu toistaiseksi muilla avoimilla toimipisteillä.

Apuvälinepalvelun Kyllön toimipiste on auki läpi kesän. Palokan apuvälinepalvelut saa Kyllön toimipisteestä ajalla 22.6.–9.8. ja Korpilahden apuvälinepalvelut Kyllön toimipisteestä ajalla 6.7.–2.8.

Tarkemmat tiedot palveluiden poikkeuksista on koottu Jyväskylän kaupungin verkkosivuille.

Kaupunki muistuttaa tiedotteessaan, että myös kesäaikana on tärkeää noudattaa hyvää käsihygieniaa ja pitää turvavälejä. Flunssan oireissa ei pidä mennä vastaanotolle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Lompakolta odotetaan tänä päivänä erityisesti turvallisuutta

Lauantaina tarjolla marssiseuraa 10, 15, 25 ja 32 kilometrille

"Kalastuslaki ei ole selkeä" – ahvenen kalastaja voi syyllistyä rikokseen

Nuorten taiteilijoiden näyttely käsittelee ilmastonmuutosta, mutta mukana on myös toivoa tulevasta

Rantaraitin pinnoitetta uusitaan – järveä ei pääse hetkeen kiertämään rullaluistimilla tai skeittilaudalla

Deeverissa saa suomalaista kotiruokaa eli vaikkapa makkarakastiketta ja makaronilaatikkoa

Rock in the City -festari jytisee Lutakonaukiolla 14.–15.8. – katso esiintyjäkattaus aikatauluineen

Suosittu Ursus Factory soittaa lauantaina Lutakossa – laulaja Jussi ja rumpali Aleksi ovat Batmanin ja Robinin veroinen tiimi

Lutakossa tapahtuu, Popparin Musaklubit jatkuvat ja Oliver-yhtye soittaa Jyväskylässä – katso myös muut lähipäivien keikat

Lounaispuistossa tapahtuu elokuussa: kantritanssia, leffapiknik ja muita kulttuuritapahtumia