Kirkon kasvatuksen päivillä Ubiikki, Diandra ja lauluyhtye Rajaton

Evankelis-luterilainen yhteisö tuulettaa rauhanteemalla ja yllättävillä artisteilla.

Kirkon kasvatuksen päivät kokoaa Suomen evankelis-luterilaisen kirkon kasvatuksen ammattilaiset Jyväskylän Paviljonkiin 8.–10. tammikuuta Paikalle odotetaan yli tuhatta osallistujaa, esiintyjää ja näytteilleasettajaa – mutta myös mielenkiintoisia artisteja.

Tapahtuma on suunnattu kirkon kasvatusalan työntekijöille, mutta tarjolla on myös avointa ohjelmaa. Esiintyjinä nähdään muun muassa rap-artisti Uniikki sekä laulaja Diandra, lauluyhtye Rajaton, tähtitubettaja By Selma sekä Demi-lehden päätoimittaja Päivi Lehtomurto.

Vuoden 2019 kasvatuksen päivien teemana on rauha. Tarkoituksena on inspiroida rauhankasvatusta eri osa-alueilla, kuten kouluissa, perheissä, yhteiskunnassa – ja koko maailmassa.

Paneelikeskustelu otsikolla Saako toisen uskonnosta kysyä? käydään Paviljongin Wilhelm-salissa keskiviikkona 9. tammikuuta kello 14.30–16. Aiheesta alustaa Saila Poulter Jyväskylän yliopistosta. Tilaisuus on avoin kaikille Jyvässeudun opetus- ja varhaiskasvatuksen ammattilaisille.

Veturitalleilla 9. tammikuuta kello 9–10.30 pidettävä Ennen kuin jotain ikävää tapahtuu -työpaja pureutuu tehostettuun nuorisotyöhön ja kriisityöhön. Tilaisuus on avoin kaikille Jyvässeudun kasvatus- ja nuorisotyössä toimiville.

Uusimmat

Neljät messut kerralla Jyväskylässä 27.–28. huhtikuuta

Jonna Mäkinen kisaa pääsiäisenä Miss Hot Rod 2019 -tittelistä – Jyväskyläläiskaunotar aikoo hurmata tuomariston olemalla "näyttävä ja seksikäs"

Kun kenestäkään ei enää tehdä luuseria – koulukiusattu tuo oman kokemuksensa nuorille

Riemun kiljahduksia ja karvaita pettymyksiä

Kolumni: Vakava pila

Juopunut mies ei päässyt ravintolaan, kävi kiinni järjestyksenvalvojaan

"Miehiltä kehuja, naiset ovat hiljaa"

Jyväskyläläisen rytmimusiikin veteraanibändi muistelee kahta viime vuonna poisnukkunutta perustajajäsentään kiirastorstaina – ovella ei kannata vilauttaa OAJ:n jäsenkorttia

Nautiskelijoiden messut tekevät paluun Jyväskylään

Jyväskyläläisen kaunottaren kroppa älyttömän kovalla koetuksella – tuloksena Fitness Cover Girl -kisan voitto