Kitty M: Aikuinenkin nainen kelpaa malliksi kokoon tai ulkonäköön katsomatta

Alternative-malleilu on pehmeä vastaisku nykymalli-ihanteelle.

Kitty M., 46, on nainen, joka rakastaa pin up -mallina olemista sekä alan kisoja.

– Kuulun maailman suurimpaan Pin up -ryhmään, The Luscious Ladiesiin. Viime vuonna Luscious Ladies rantautui myös Suomeen, ja kuulun yhdistyksen Suomen jaostoon. Teemme hyväntekeväisyystempauksia, esiinnymme sponsoriemme tapahtumissa ja järjestämme kilpailuja. Lyhyesti jaamme hyvää mieltä kaikille, olemme positiivisen ajattelun lähettejä.

Kitty M on myös itse järjestänyt pin up -kursseja kansalaisopiston alaisuudessa genrestä kiinnostuneille naisille.

– Minulle alternative-malleilu tarkoittaa malleilua, jossa ei ole ikä-, koko- tai ulkonäköpaineita. Saat olla oma itsesi, kelpaat sellaisena kun olet. Tämä onkin mahtava vastaisku nykymalli-ihanteelle. Itse olen täysin harrastelijamalli, mutta käyn paljon erilaisissa kuvauksissa. Kuvaukset ovat ihana vastapaino arjen kiireen ja harmauden keskellä. Kaikki kuvaukset tehdään hyvällä maulla.

Pin up -kilpailuihin Kitty M. on osallistunut neljä kertaa, joista tuliaisina on ollut kaksi ensimmäisen perintöprinsessan titteliä sekä yksi yleisön suosikki -palkinto.

– Tänäkin vuonna aion osallistua joihinkin kisoihin. Kilpailuista ammentaa aina jotakin uutta ja saa uusia, mahtavia kavereita.

Kitty M. harrastaa erilaisia kuvauksia. Kuva: Perttu Karttunen
 

Kuvistaan Kitty M. saa pääasiassa erittäin positiivista palautetta, vaikka ainahan jokunen närä-äänikin mukaan mahtuu.

– Kuvani tehdään aina hyvän maun rajoissa, "strategiset" paikat pysyvät piilossa. Tarkoitus ei ole paljastella liikaa, Kitty M. sanoo.

– Uusiin, erilaisiin kuvausprojekteihin on kyselty, joten kuvauksia on nykyisin melkeinpä joka kuukausi. Uusimpana on tulossa keskiaikaan sijoittuvia kuvauksia.

Sähköalan yrityksessä asiakaspalvelussa ja toimistossa päivät työskentelevällä naisella on kuvausvuosia hurjasti takana. Pin upin hän löysi elämäänsä 5–6 vuotta sitten.

– Lopullisen syttymisen pin up -touhuun koin, kun osallistuin Sini Arielin pin up -mallikurssille. Tämä on avannut niin monia uusia ovia ja mahdollisuuksia elämässäni, että joskus ihan ihmettelen itseksenikin moista.

Kitty M:n voi löytää Instagramista ja kysyä lisää aiheesta.

Uusimmat

"Tikkakosken mannekiini" kerää katseita Instassa

Tiesitkö nämä asiat opaskoirasta?

Neljät messut kerralla Jyväskylässä 27.–28. huhtikuuta

Jonna Mäkinen kisaa pääsiäisenä Miss Hot Rod 2019 -tittelistä – Jyväskyläläiskaunotar aikoo hurmata tuomariston olemalla "näyttävä ja seksikäs"

Kun kenestäkään ei enää tehdä luuseria – koulukiusattu tuo oman kokemuksensa nuorille

Riemun kiljahduksia ja karvaita pettymyksiä

Kolumni: Vakava pila

Juopunut mies ei päässyt ravintolaan, kävi kiinni järjestyksenvalvojaan

"Miehiltä kehuja, naiset ovat hiljaa"

Jyväskyläläisen rytmimusiikin veteraanibändi muistelee kahta viime vuonna poisnukkunutta perustajajäsentään kiirastorstaina – ovella ei kannata vilauttaa OAJ:n jäsenkorttia