Kultaa striimannut Vesterinen Yhtyeineen Himoksella lauantaina

Vesterinen Yhtyeineen esiintyy Jämsän Himos Areenalla ensi lauantaina 30. marraskuuta.

Maaliskuussa kuudennen studioalbuminsa Faaraoiden aika julkaisseen yhtyeen nousukiito on jatkunut tasaisesti: yhtye on myynyt tänä vuonna loppuun rock-klubeja ympäri Suomen, kuten Tavastia, Lutakko ja viimeisimpänä Tampereen Tullikamarin Pakkahuone.

Yhtyeen musiikkia kuunnellaan ahkerasti myös suoratoistopalveluissa, sillä yhtyeen singlet Kukaan ei koskaan ja Faija käyttää napapaitaa ylittivät juuri kultalevyrajan eli kaksi miljoonaa striimiä. Kultalevyt ovat bändin ensimmäiset.

Viimeisimmät albuminsa oman levy-yhtiönsä kautta julkaissut bändi solmi hiljattain levytyssopimuksen Universal Musicin kanssa. Yhtiö julkaisi aikoinaan bändin kolme ensimmäistä albumia. Uutta musiikkia on luvassa ensi vuonna.

Faaraoiden aika -albumilla pohditaan yhteisöllisyyttä ja välittämistä sekä yksilön iloja ja suruja

– Levylle syntyi salakavalasti oikeastaan kaksi vahvaa, käsi kädessä kulkevaa teemaa. Toinen on yksilön mahdollisuudet vaikuttaa omaan yhteisöönsä, toivottavasti positiivisella tavalla, sillä niitä tyyppejä kaivataan nykymaailmassa. Ja sitten toisaalta levy käsittelee myös yksilön väsymistä yhteisön paineen alla, yhtyeen laulaja ja nokkamies Tero Vesterinen kertoo tiedotteessa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.