MM-sankari Harri Pesosen kotikunnassa kuullaan perjantaina Poika saunoo – "Ehkä jopa kahdesti"

Siitä on vähän toista kuukautta, kun muuramelainen Sport Bar Silver buukkasi jääkiekon MM-kisojen jälkeiseen aikakauteen esiintyjäkseen Pojun.

Ravintolapäällikkö Kirsi Helanen Silveristä kirjoitti silloin tuoreeltaan tapahtuman mainokseen Pojun lyriikoita mukaillen: "Suomen kesä alkaa tästä viikonlopusta, oikea Leijonakesä! Saunotetaan poikaa ja laitetaan Kannut sekä Hanskat kattoon."

Eipä tainnut Helanen arvata, että kun jääkiekon ystäväksi tunnustautunut Poju esiintyy Silverissä perjantaina 31. toukokuuta, Suomi on tuore maailmanmestari – ja sitä myöten Pojun jättihitti Poika saunoo jälleen koko kansan huulilla.

Helanen uskaltaa luvata Pojun puolesta, että Poika saunoo kuullaan Muuramen-keikalla "ainakin kerran, ehkä jopa kahdesti".

Tunnetun tarinan mukaan Poju teki kappaleen aikoinaan silmällä pitäen JYPiä, mutta keväällä 2011 kävikin niin, että mestaruutta ei voittanut JYP, vaan Suomi. Niinpä kyseisestä kappaleesta kasvoi tuon mestaruuden tunnussävel, oman hetkensä Den glider in.

Leijonien otteita jännitettiin tänä keväänä ahkerasti myös Sport Bar Silverin kisakatsomossa. Lisämausteensa toi se, että joukkueen avainpelaajiin kuului Muuramesta ponnistanut Harri Pesonen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Erotiikka- ja aikuisviihdebisnes voi Suomessa hyvin: uusia kasvoja tulee alalle koko ajan myös Jyväskylässä

Juhannusliikenne jatkuu myöhään ruuhkaisena – täällä on iltapäivän pahin ruuhka

Kesä pesiskentällä – löytyiköhän nyt uusi kesäharrastus?

Näyttää siltä, että kokkoja ei Keski-Suomessa juhannuksena polteta – luvattomasta tulenteosta voidaan sakottaa

Juontajakaunotar teki paluun keikoille – ennen kameran edessä, nyt sekä edessä että takana

Kun ammuntapelistä tuli ammatti – 5-vuotiaana pelaamisen aloittanut esports-ammattilainen harjoittelee päivittäin "tuntitolkulla"

Huumekuski kaahaili pitkin jalkakäytävää

Ruuhka kertoo liikkumisen suosiosta

Kolumni: Moraaliverkko

Pilke silmäkulmassa tehty parisuhdebiisi sai nimen Likapyykki – Tommi Soidinmäki ei hengähdä edes juhannuksena