Matti Nykäsestä vielä yksi dokumentti lauantaina

Yellow Films & TV tuottaa TV5-kanavalle tuoreimman esityksen mäkilegendasta.

Maanantaina kotimaiset televisiokanavat reagoivat nopeasti uutiseen Matti Nykäsen kuolemasta. Jyväskyläläisestä mäkilegendasta nähdään kuitenkin vielä ainakin yksi dokumentti, ja se on esityskanavan mukaan tuoreimmasta päästä. Dokumentin esittää TV5.

Tunnin mittaisessa ohjelmassa ääneen pääsevät keskeiset henkilöt Nykäsen uran varrelta. Matti Nykäsen tarina kuullaan ja nähdään TV5:lla lauantaina 9. helmikuuta kello 21.00

Ohjelmassa muistellaan maanantain vastaisena yönä menehtyneen Nykäsen olympiavoittoja ja menestyksekästä mäkihyppyuraa unohtamatta hänen elämänsä muita värikkäitä vaiheita. Ääneen pääsevät muun muassa mäkihyppytoverit Janne Ahonen ja Ari-Pekka Nikkola. Dokumentissa nähdään myös Nykäsen legendaariset olympiahypyt.

Nykänen oli kuollessaan vain 55-vuotias. Nelinkertaisen olympiakultamitalistin ja kuusinkertaisen maailmanmestarin vaiherikkaasta elämästä syntyi kuitenkin monta kuolematonta tarinaa, jotka ihastuttivat ja puhuttivat Suomen kansaa vuosikymmeniä Matin eläessä ja varmasti myös legendan kuoleman jälkeen.

Dokumentin TV5:lle on tuottanut Yellow Films & TV.

Uusimmat

Jyväskyläläisille tarjolla uusi paikkakunnan olut

Lauantaina Viitaniemessä pääsee ensin luistelemaan ja sitten jäädiskoilemaan

Tätä Anssi Kela ei ole tehnyt 18 vuoteen

Perinteistä häävalssia ei tanssita enää monissakaan häissä

Pohjois-Irlannin rockylpeys Therapy? aloittaa Suomen kiertueensa Jyväskylästä – katso kooste ensimmäistä kertaa Keski-Suomeen saapuvan bändin musiikkivideoista

Ihan sama, missä järjestyksessä oluet ja viinit juot – krapula tulee kuitenkin

Jyväskyläläinen vaatemerkki hyppää mukaan e-urheiluun

Ilmainen porno palasi Suomen televisioon – tästä on kyse

Nuoret töihin tai koulutukseen

Kolumni: Lapsikielteisyyttä vai alkoholi­ongelmien ennaltaehkäisyä?