Merten Gorillan matkaan pääsee lauantaina viimeistä kertaa

Kaupunginteatterin viimeisen Merten gorilla -esityksen yhteyteen järjestettävä lastentapahtuma levittäytyy teatterille. Lauantaina 12.1. kello 12.00 alkavassa tapahtumassa on tarjolla paljon osallistavaa ohjelmaa, muun muassa draamatyöpajoja, satunuotio, satuteltta ja Gradian pienten showtanssioppilaiden kaksi tanssiesitystä.

Tapahtuma huipentuu Merten gorilla -esitykseen kello 13.00. Itse tapahtumaan on vapaa pääsy ja Merten gorillan esityslippujen hinta on 11 euroa yhdeltä katsojalta.

Draamatyöpajoissa matkustetaan maailman ympäri teatterin keinoin. Satunuotiolla ja satuteltassa lapset pääsevät itse luomaan omia tarinoita ohjaajan avustuksella. Tarinat kirjoitetaan puhtaaksi ja lapsi saa sen mukaansa Merten gorilla -esityksen jälkeen.

Tanssiesityksissä nähdään pätkiä teoksista Onni ja Metsän soturit. Esityksen jälkeen näyttelijät tulevat tervehtimään lapsia aulaan.

Esityksen väliajalla ja vielä esityksen jälkeen on mahdollista osallistua installaation ”Jokaisessa on jotain hyvää!” rakentamiseen sekä piirustuspisteen toimintaan.

Tapahtuman toteutuksesta ja järjestämisestä vastaa Jyväskylän kaupunginteatterin yleisötyötiimi Hannu Rantala, Antti Niskanen ja Tytti Vänskä.

Uusimmat

Neljät messut kerralla Jyväskylässä 27.–28. huhtikuuta

Jonna Mäkinen kisaa pääsiäisenä Miss Hot Rod 2019 -tittelistä – Jyväskyläläiskaunotar aikoo hurmata tuomariston olemalla "näyttävä ja seksikäs"

Kun kenestäkään ei enää tehdä luuseria – koulukiusattu tuo oman kokemuksensa nuorille

Riemun kiljahduksia ja karvaita pettymyksiä

Kolumni: Vakava pila

Juopunut mies ei päässyt ravintolaan, kävi kiinni järjestyksenvalvojaan

"Miehiltä kehuja, naiset ovat hiljaa"

Jyväskyläläisen rytmimusiikin veteraanibändi muistelee kahta viime vuonna poisnukkunutta perustajajäsentään kiirastorstaina – ovella ei kannata vilauttaa OAJ:n jäsenkorttia

Nautiskelijoiden messut tekevät paluun Jyväskylään

Jyväskyläläisen kaunottaren kroppa älyttömän kovalla koetuksella – tuloksena Fitness Cover Girl -kisan voitto