Merten Gorillan matkaan pääsee lauantaina viimeistä kertaa

Kaupunginteatterin viimeisen Merten gorilla -esityksen yhteyteen järjestettävä lastentapahtuma levittäytyy teatterille. Lauantaina 12.1. kello 12.00 alkavassa tapahtumassa on tarjolla paljon osallistavaa ohjelmaa, muun muassa draamatyöpajoja, satunuotio, satuteltta ja Gradian pienten showtanssioppilaiden kaksi tanssiesitystä.

Tapahtuma huipentuu Merten gorilla -esitykseen kello 13.00. Itse tapahtumaan on vapaa pääsy ja Merten gorillan esityslippujen hinta on 11 euroa yhdeltä katsojalta.

Draamatyöpajoissa matkustetaan maailman ympäri teatterin keinoin. Satunuotiolla ja satuteltassa lapset pääsevät itse luomaan omia tarinoita ohjaajan avustuksella. Tarinat kirjoitetaan puhtaaksi ja lapsi saa sen mukaansa Merten gorilla -esityksen jälkeen.

Tanssiesityksissä nähdään pätkiä teoksista Onni ja Metsän soturit. Esityksen jälkeen näyttelijät tulevat tervehtimään lapsia aulaan.

Esityksen väliajalla ja vielä esityksen jälkeen on mahdollista osallistua installaation ”Jokaisessa on jotain hyvää!” rakentamiseen sekä piirustuspisteen toimintaan.

Tapahtuman toteutuksesta ja järjestämisestä vastaa Jyväskylän kaupunginteatterin yleisötyötiimi Hannu Rantala, Antti Niskanen ja Tytti Vänskä.

Uusimmat

Oluen tilaamisesta tullut riita johti nyrkiniskuun

Lutakossa ja Kivistön työväentalolla ovipumppu on kovilla – katso viikon keikat ja muut musiikkitapahtumat Jyväskylässä

Ensiesitys: Toivo Susi ja #74100-yhtye kuvasi musiikkivideon Euroopan syvimmässä kaivoksessa – "Kun pään päällä on lähes 1500 metriä maata, tulee todella pieni olo"

Moniin maihin tarvitaan rokotteet, jotka saattavat maksaa enemmän kuin lentoliput

Lohikosken mystiset kontit olivat lähdössä Afrikkaan – sitten loppuivat rahat

Pitäisikö olla huolissaan?

Bändi­kilpailujen nousu ja tuho – saako kisoista väärän kuvan musiikkimaailmasta?

JKL Metal Festival pisti isomman vaihteen silmään ja muutti Tanssisali Lutakkoon – luvassa monipuolisesti raakaa mäiskettä

Ostoskärryjen tai ravintolan ruoka-annoksen tarkkailu on lihaville arkipäivää

Rantapaini siirtyy Jyväskylässä historiallisesti sisätiloihin