Metallijätti Children Of Bodomin nykykokoonpano lopettaa – Bändi soittaa viimeiset klubikeikkansa Jyväskylässä

Jyväskylässä Tanssisali Lutakossa 13. ja 14. joulukuuta loppuunmyydyt keikat soittavan Children Of Bodomin nykykokoonpano lopettaa. Suomalaisen metallin suurnimi tiedotti asiasta perjantaina. Viimeiseksi esiintymiseksi tulee jäämään Jyväskylän konserttien jälkeisenä päivänä Helsingin jäähallissa soitettava keikka.

– Raskain sydämin ilmoitamme, että vuosi 2019 tulee jäämään viimeiseksi Children Of Bodomin nykyiselle miehistölle. Melkein 25 vuoden Bodomissa vietetyn vuoden, tuhansien keikkojen ja kymmenen albumin jälkeen Henkan, Jannen ja Jaskan on aika jäädä kyydistä ja muuttaa elämiensä suuntaa. Kaikki kolme tulevat ikävöimään faneja ja kannattajia kaikissa kaupungeissa ja maissa joissa bändi on ikinä soittanut, tiedotteessa kirjoitetaan.

Tiedotteen mukaan Children Of Bodomin primus motor, laulaja-kitaristi Alex Laiho ja yhtyeen tuorein jäsen, bändiin vuonna 2016 liittynyt kitaristi Daniel Freyberg tiedottavat suunnitelmistaan musiikin saralla myöhemmin.

Uutinen tarkoittaa myös sitä, että Children Of Bodomin Helsingin Tuska-festivaalille ensi kesäksi sovittu Hate Crew Deathroll -erikoiskonserti peruuntuu. Festivaalin mukaan Early Crow -lipun voi halutessaan palauttaa ostopaikkaan 15.11. mennessä.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kerro, miten sinua on juksattu aprillipäivänä

Kun se on nyt hän

63 vuotta keilojen kolinaa: jyväskyläläinen Seppo Paukku, 85, keilaa 177 pisteen keskiarvolla

Kun ohjattu liikunta ja kuntosalit ovat tauolla, on syytä suunnata ulos – katso vinkit kuvasarjasta

Litku Klemetti: ”Jotain tässä pitää tehdä" – Paikalliset muusikot miettivät, miten selviävät taloudellisesti lähikuukausina

Jyväskyläläinen Eveliina, 27, sai vertaistuesta voimaa endometrioosin kanssa kipuiluun

Monipolvinen työhistoria – niin voinee kaiketi sanoa

Yrittäjät tarvitsevat apua

Poliisi kaipaa havaintoja kahdesta Palokan autopalosta

Miten haluaisit edistää pyöräilyä Jyväskylässä?