Miss Jyväskylällä kauhunsekaisia ilon tunteita rata-auton kyydissä

Marraskuussa 2018 kruunattu, hallitseva Miss Jyväskylä Emma Peltonen on päässyt lunastamaan yhden voittopalkinnoistaan, mikä oli vauhdikas päivä jyväskyläläisen rata-autoilijan Jonne Rautjärven Bemarin kyydissä.

Ahveniston moottoriradalla järjestetyssä kyyditystapahtumassa pelkääjän paikalle päässeen Miss Jyväskylän Emma Peltosen ilmeet olivat näkemisen arvoiset: kauhunsekaisen ilon pirskahdukset välittyvät kojelaudalla kuvanneeseen kameraan.

Peltonen oli erittäin tyytyväinen palkintoonsa.

– Aivan upea kokemus, ei tätä voi edes sanoin kuvailla. Niin hurjaa ja hienoa samaan aikaan. Kaikkien pitäisi päästä kokemaan tämä edes kerran elämässään. Kiitos Jonnelle tästä, hän on kyllä todella taitava ja rohkea kuljettaja, Miss Jyväskylä kertoi kyydin jälkeen.

Tulevana viikonloppuna Jonne Rautjärvi pääsee jälleen tositoimiin, sillä samaisella Ahveniston moottoriradalla ajetaan kauden toinen osakilpailu BMW Xtreme -sarjassa. Tuntuma rataan on nyt saatu ja tekniikka rataan hiottu, joten kuljettaja on rauhallisin mielin.

– Tuttu rata, josta on kierroksia ja kilometrejä alla. Ahvenisto on muutenkin yksi lempiradoistani korkeuserojen ja nopeiden mutkien takia, joten hyvällä fiiliksellä tässä lähdetään kisaamaan, Rautjärvi kertoi viikolla.

Kuljettajan tavoitteet ovat vähintään samalla tasolla, kuin toukokuussa Riian osakilpailussa. Kauden ensimmäinen osakilpailu tarjosi nuorukaiselle upean startin kauteen ja viikonloppu päättyi kolmossijaan.

Tulevan viikonlopun BMW Xtreme -sarjan aika-ajot ja yksi kilpailulähtö ajetaan lauantaina ja toinen lyhyt sprinttikilpailu sekä 45 minuutin kestävyyskilpailu sunnuntaina.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Erotiikka- ja aikuisviihdebisnes voi Suomessa hyvin: uusia kasvoja tulee alalle koko ajan myös Jyväskylässä

Kesä pesiskentällä – löytyiköhän nyt uusi kesäharrastus?

Juontajakaunotar teki paluun keikoille – ennen kameran edessä, nyt sekä edessä että takana

Kun ammuntapelistä tuli ammatti – 5-vuotiaana pelaamisen aloittanut esports-ammattilainen harjoittelee päivittäin "tuntitolkulla"

Huumekuski kaahaili pitkin jalkakäytävää

Ruuhka kertoo liikkumisen suosiosta

Kolumni: Moraaliverkko

Pilke silmäkulmassa tehty parisuhdebiisi sai nimen Likapyykki – Tommi Soidinmäki ei hengähdä edes juhannuksena

Paljonko lasten harrastukset saavat maksaa? – Hinta­lappu hiertää monissa perheissä

30-vuotias The 69 Eyes julkaisee lepakkojenginä albumin ja tykittää kevään Euroopassa – Jyväskylässä bändiä kuullaan lokakuussa