Miss Jyväskylällä kauhunsekaisia ilon tunteita rata-auton kyydissä

Marraskuussa 2018 kruunattu, hallitseva Miss Jyväskylä Emma Peltonen on päässyt lunastamaan yhden voittopalkinnoistaan, mikä oli vauhdikas päivä jyväskyläläisen rata-autoilijan Jonne Rautjärven Bemarin kyydissä.

Ahveniston moottoriradalla järjestetyssä kyyditystapahtumassa pelkääjän paikalle päässeen Miss Jyväskylän Emma Peltosen ilmeet olivat näkemisen arvoiset: kauhunsekaisen ilon pirskahdukset välittyvät kojelaudalla kuvanneeseen kameraan.

Peltonen oli erittäin tyytyväinen palkintoonsa.

– Aivan upea kokemus, ei tätä voi edes sanoin kuvailla. Niin hurjaa ja hienoa samaan aikaan. Kaikkien pitäisi päästä kokemaan tämä edes kerran elämässään. Kiitos Jonnelle tästä, hän on kyllä todella taitava ja rohkea kuljettaja, Miss Jyväskylä kertoi kyydin jälkeen.

Tulevana viikonloppuna Jonne Rautjärvi pääsee jälleen tositoimiin, sillä samaisella Ahveniston moottoriradalla ajetaan kauden toinen osakilpailu BMW Xtreme -sarjassa. Tuntuma rataan on nyt saatu ja tekniikka rataan hiottu, joten kuljettaja on rauhallisin mielin.

– Tuttu rata, josta on kierroksia ja kilometrejä alla. Ahvenisto on muutenkin yksi lempiradoistani korkeuserojen ja nopeiden mutkien takia, joten hyvällä fiiliksellä tässä lähdetään kisaamaan, Rautjärvi kertoi viikolla.

Kuljettajan tavoitteet ovat vähintään samalla tasolla, kuin toukokuussa Riian osakilpailussa. Kauden ensimmäinen osakilpailu tarjosi nuorukaiselle upean startin kauteen ja viikonloppu päättyi kolmossijaan.

Tulevan viikonlopun BMW Xtreme -sarjan aika-ajot ja yksi kilpailulähtö ajetaan lauantaina ja toinen lyhyt sprinttikilpailu sekä 45 minuutin kestävyyskilpailu sunnuntaina.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kolumni: Juutalaiset ja sivilisaatio

Ikäihmiset, käyttäkää rahat itseenne

Ilokivessä esitetään kehuttuja ja rajusti lytättyjä leffoja – kevään aikana nähdään yli kolmekymmentä elokuvaa

Burleskista tunnettu Molla la Donna jätti Jyväskylän virkistääkseen alternative-kulttuuria: katso kuvat!

Lutakon juhlavuosi käynnistyy Kickstartilla ensi viikonloppuna

Jyväskyläläinen Maria Havila meni naimisiin Italiassa: “Täällä miehen ja naisen roolit kotona ovat vielä kantimissaan”

Verkkokaupan Kalorilaskuri paljastaa petipuuhien kuntovaikutukset

Vauhdikas roller derby -turnaus Jyväskylässä

Suomen Pamelalta toinen single ystävänpäivänä – Kaunotar herätti ihastusta lomareissulla

Mikko Alatalo laulattaa yleisöä sunnuntaina kahdesti Pelimannitalolla