Naiskoomikkojen parhaimmisto ensimmäistä kertaa Jyväskylässä

All Female Panel -standupkollektiivi esiintyy Ilokivessä tammikuussa.

All Female Panel -naiskoomikkokollektiivi on pyörittänyt loppuunmyytyä standup-klubia Helsingissä syksystä 2017. Nyt on aika vallata muu Suomi. All Female Panel nähdään ja koetaan lauantaina 12. tammikuuta standupin kotona, Jyväskylän Ilokivessä, sen Seisomapaikkaklubilla.

Feminiinin kollektiivin muodostavat viisi koomikkoa Ida Grönlund, Kaisa Pylkkänen, Saana Peltola, Anna Rimpelä ja Eeva Vekki. Jyväskylässä heistä nähdään neljä ensin mainittua.

Kollektiivilla on takanaan yhteensä vuosikymmenten kokemus standupista, minkä lisäksi kaikki ryhmän jäsenet ovat kunnostautuneet niin käsikirjoittajina kuin näyttelijöinäkin. Televisiossa heitä tai heidän mieltensä jälkeä on voinut nähdä muun muassa ohjelmissa Stand up!, YleLeaks, Noin viikon studio ja Noin viikon uutiset, MadCook, Itse valtiaat ja Heikelä syndrooma.

Uusimmat

Neljät messut kerralla Jyväskylässä 27.–28. huhtikuuta

Jonna Mäkinen kisaa pääsiäisenä Miss Hot Rod 2019 -tittelistä – Jyväskyläläiskaunotar aikoo hurmata tuomariston olemalla "näyttävä ja seksikäs"

Kun kenestäkään ei enää tehdä luuseria – koulukiusattu tuo oman kokemuksensa nuorille

Riemun kiljahduksia ja karvaita pettymyksiä

Kolumni: Vakava pila

Juopunut mies ei päässyt ravintolaan, kävi kiinni järjestyksenvalvojaan

"Miehiltä kehuja, naiset ovat hiljaa"

Jyväskyläläisen rytmimusiikin veteraanibändi muistelee kahta viime vuonna poisnukkunutta perustajajäsentään kiirastorstaina – ovella ei kannata vilauttaa OAJ:n jäsenkorttia

Nautiskelijoiden messut tekevät paluun Jyväskylään

Jyväskyläläisen kaunottaren kroppa älyttömän kovalla koetuksella – tuloksena Fitness Cover Girl -kisan voitto