Nyt etsitään "hunajaisia hulanaisia, mehukkaita tikityttöjä sekä lanteet keikkuen kulkevia hawaijihelmiä"

Koska Suomessa ei vielä ole tarpeeksi missikisoja, kerrotaan nyt, että Miss 50's Pirate ratkeaa toukokuussa.

Miss 50's Pirate -kisa järjestetään tänä vuonna Havaiji-teemalla. Kilpailu järjestetään Lahdessa 11. toukokuuta ja sen toimijana puuhaa The Luscious Ladiesin Suomen osasto yhteistyössä Wanhat Merkkarit ry kanssa. Varsinaisessa kisatapahtumassa, joka on avoin kaikille, on livemusiikkia ja kiehtovia naisia.

Järjestäjä kertoo etsivänsä "hunajaisia hulanaisia, mehukkaita tikityttöjä sekä lanteet keikkuen kulkevia hawaijihelmiä".

Hakemuksessa, joka osoitetaan lusciousladiesfin@gmail.com-osoitteeseen, pitää kertoa, miksi hakija pitäisi valita finaaliin. Kuvien kera hakijan pitää kertoa itsestään.

Ainakin järjestäjien Facebook-sivulla naiset ovat pin up -tyyppisiä, reheviä kaunottaria.

Hakijat ovat aikanaan mukana FB-sivun some-kisassa. Lisäksi tuomaristo valitsee finaaliin 6–8 suosikkidaamiaan. Hakuaikaa on sunnuntaihin 7. huhtikuuta asti.

Kisasta vinkkasi Keskisuomalaiselle Titta Väliaho, 40, rohkea somenainen ja yrittäjä, joka harkitsee muuttoa Jyväskylään. Väliaho on oululainen kosmetologi, valokuvamalli ja kuntosalivalmentaja, jonka haaveena Jyväskylän ohella on päästä Baywatch-tähdeksi. Mutta ensin hän hakee Neiti Merirosvoksi.

Väliaholla on kokemusta kauneuskisoista sen verran, että hän oli Miss Loviisa -kisassa yleisön suosikki 2002.

– Suhtaudun elämään optimisesti. Seikkailumielellä aloitan jokaisen aamun, koska jokainen päivä on uusi mahdollisuus, Titta Väliaho kertoo arvoituksellisesti.

Uusimmat

"Tikkakosken mannekiini" kerää katseita Instassa

Tiesitkö nämä asiat opaskoirasta?

Neljät messut kerralla Jyväskylässä 27.–28. huhtikuuta

Jonna Mäkinen kisaa pääsiäisenä Miss Hot Rod 2019 -tittelistä – Jyväskyläläiskaunotar aikoo hurmata tuomariston olemalla "näyttävä ja seksikäs"

Kun kenestäkään ei enää tehdä luuseria – koulukiusattu tuo oman kokemuksensa nuorille

Riemun kiljahduksia ja karvaita pettymyksiä

Kolumni: Vakava pila

Juopunut mies ei päässyt ravintolaan, kävi kiinni järjestyksenvalvojaan

"Miehiltä kehuja, naiset ovat hiljaa"

Jyväskyläläisen rytmimusiikin veteraanibändi muistelee kahta viime vuonna poisnukkunutta perustajajäsentään kiirastorstaina – ovella ei kannata vilauttaa OAJ:n jäsenkorttia