Peurungassa järjestetään tapahtuma kylmähermoisille, myös Kake Randelin paikalla

Laukaassa koetaan talviuinnin EM-kisat nyt ensimmäistä kertaa.

Peurunka järjestää Suomen Ladun kanssa yhteistyössä talviuinnin EM-kisat Laukaassa. EM-kisat sijoittuvat ensi maaliskuulle (1.–3. päivä) Peurunkajärven ympäristöön.

Tapahtumassa on erilaisia kilpailusarjoja aktiivisille talviuimareille, sekä Kuutti- ja Norppa-sarjat matalamman kynnyksen pulahtamiseen. Ilmoittautuminen on auki.

Kilpailukategoriat ovat: 25 metrin rintauinti ja vapaauinti, 50 metrin rintauinti ja vapaauinti, 4 x 25 metrin rintauintiviesti, 4x 25 metrin vapaauintiviesti sekä Kuutti- ja Norppa- sarjat.

Tapahtumaan liittyy myös viihdettä. Perjantaina 1.3. avajaisohjelman ohessa pääsee rentoutumaan tanssien ja karaokea laulaen. Illan tansseja tähdittää Kake Randelin Ravintola Villipeurassa.

Lauantaina on ensimmäiset kilpailuosiot, karaokea, gaalailta ja tanssit.

Sunnuntaina 3.3. ohjelmassa on viimeiset kilpailut, palkintojen jako sekä kisojen päätös.

Peurungassa on järjestetty kahdet avantouinnin SM-kilpailut (2008 ja 2013).

Suomen Latu on liikuttamiseen ja ulkoilijoiden edunvalvontaan keskittynyt ulkoilujärjestö. Järjestö on ollut alusta asti kehittämässä talviuintia lajina muun muassa toimimalla lajiliittona ja kouluttamalla väkeä. Jatkossa talviuinnin EM-kilpailut järjestetään joka toinen vuosi.

Uusimmat

Maailma hiljenee, kiire jää pois

Vielä ehtii – juniin ja busseihin saa vielä hyvin lippuja jouluksi

Joulupukki tai pahis voi koputtaa jouluaattona oveen

Arvaa oikein ja voita joulukinkku: kuka kätkeytyy joulupukin parran taakse?

Uusi tekniikka nopeuttaa pysäköintiä Jyväskylän keskustassa – Osa uusista lippuautomaateista haluaa tietää myös rekisteritunnuksen

Ensin Club For Five tuo Paviljonkiin joulun ja Kirkan, sen jälkeen laulaja Maija Sariola viettää joulun perheineen Jyväskylässä

Bridge ei ole hätähousuja varten – Suomea maailmallakin edustanut Mika Salomaa voitti viikonloppuna 27. kerran SM-kultaa

Uhkana lisääntyvä eriarvoisuus

Melkein koko kansa somettaa

Nuori kuljettaja ajoi holtittomasti lauantai-iltana