Pian etsitään Miss Pluskoko Jyväskylää – kisa kestää elokuulle asti

Nyt etsitään plus-kokoista missiä edustamaan Jyväskylää. Miss Pluskoko Jyväskylä -kauneuskilpailu on tarkoitettu plus-kokoisille naisille, jotka omaavat positiivisen ja rohkean elämänasenteen. Missiehdokkaan pitää olla halukas esiintymään ja olemaan hyvänä esimerkkinä muille. Terveelliset elämäntavat ja liikunta ovat osa tätä.

Ehdokkailla ja lopulta valituksi tulevalla pitää olla valmiutta edustaa ja edistää plus-kokoisten asemaa kaikkialla Suomessa. Muut vaatimukset ovat: kilpailijan tulee olla plus kokoinen (42+), iältään 18–35-vuotias sekä asua Jyväskylässä.

Kisaan voi ilmoittautua lähettämällä esittelyn itsestään sekä kokovartalokuvan osoitteeseen missplussizejyvaskyla@gmail.com. Hakuaika on 1.2.–31.3.

Castingtilaisuus pidetään huhtikuussa. Tällöin valitaan 10 finalistia 20 potentiaalisesta naisesta. Haastattelut käydään Jyväskylässä tuomareiden edessä.

Missikiertue kestää 2,5 kuukautta. Finalistit osallistuvat tuolloin erilaisiin kuvauksiin ja tapahtumiin. Kiertueella ehdokkaita myös koulutetaan sekä harjoitetaan kuvauksiin ja asiakastapaamisiin. Tuomarit seuraavat finalistien matkaa ja arvioivat missejä kiertueen aikana.

Finaali on sitten elokuussa Jyväskylässä.

– On mahtavaa päästä tekemään jotain näin rohkeaa ja ennakkoluuloja rikkovaa. Olen ihan ällikällä lyöty kuinka paljon asia kiinnostaa ihmisiä ja kuinka moni on valmis tekemään töitä asian eteen, Hanna-Marja Määttä, kisan emäntä ja järjestä kertoo.

Kysy lisää kisasta: h_makkonen@hotmail.com.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Puistojuhlien esiintyjiin täydennystä: Yhteisalbumin julkaisijat ja tuore kahden Emman voittaja

Egotripin Knipi selasi Spotifya eikä löytänyt nimellään juuri mitään – sooloalbumin julkaissut biisinikkari on Jyväskylässä keikalla perjantaina

Popparissa koetaan Nujakka ja Lutakossa nähdään Nyrkkitappelu – katso lista elävän musiikin keikoista

Haluatko prässätä livemaalaria? – Mika Pekkanen maalaa pääkirjastossa yleisön keskellä seuraavan kerran torstaina

Kolumni: Muistomme muiden käsissä?

Lomaviikko tietää suunnittelua

Koiramossa koirat saavat tassuhierontaa ja trimmausta sekä pääsevät rauhoittumaan "sviitteihin" – yrityksen taustalla on JYPin ex-toimitusjohtaja

Anna kertoo yhä siskonsa kuolleen tapaturmassa – todellisuus on aivan toinen

Laura Huttunen koki kunnon yllätyksen musikaaliharvinaisuuden pääsykokeiden jälkeen – ensi-ilta odottaa lauantaina

”Soitamme paremmin kuin ennen” – Miljoonasade tekee perjantaina harvinaisen konsertin yhdessä Jyväskylä Sinfonian kanssa