Pilke silmäkulmassa tehty parisuhdebiisi sai nimen Likapyykki – Tommi Soidinmäki ei hengähdä edes juhannuksena

Suosittu jyväskyläläinen tanssittajatähti Tommi Soidinmäki viettää kesää “tanssilavat edellä”, mutta ehtii tehdä myös festari- ja konserttikeikkaa, esiintyä Tauno Palona Tauno ja Ansa -musiikkinäytelmässä sekä Ränssin Kievarissa Kuka soittaa nyt, sir? -esityksessä yhdessä toisen jyväskyläläisen tangokuninkaallisen Saija Tuupasen kanssa.

Soidinmäki on kertonut kesästään Tanssiin.fi-sivustolla.

Myös uutta musiikkia on mieheltä tullut, kappale Likapyykki, joka on saanut hyvän vastaanoton. Levyn kannessa Soidinmäki poseeraa vanhan ajan pyykkilaudan kanssa.

– Se on pilke silmäkulmassa tehty parisuhdebiisi, jossa on yhtymäkohtia Saunaralliin.

Kesäkuun alussa Soidinmäellä oli erityinen aihe juhlaan, sillä mies sai kuulla Sydän sydämessä -sinkku on ylittänyt kultarajan.

– Se on muistaakseni minun neljäs kultalevyni. Suuri kiitos tuottajalleni Maki Kolehmaiselle siitä, että urani näyttää tänä päivänä tältä, Soidinmäki kertoo Tanssiin.fi-sivustolla.

Loppuvuosikin on osan aikaa koru- ja vaatealan yrittäjänä toimivalle Soidinmäelle työn täyteinen ja kiireinen. Vuoden 2004 tangokuningas viettää juhlavuotta ja luvassa on juhlakonsertteja syksyllä, jatkoa Tangon seitsemän veljestä -kiertueelle sekä konsertteja Saija Tuupasen sekä Sanin kanssa.

– Syksyllä on tulossa myös yksi erittäin iso työjuttu, joka taatusti herättää huomiota. Mutta sitä roolia en voi vielä paljastaa…, salaperäinen Tommi Soidinmäki sanoo.

Tommi Soidinmäkeä ja Vastakaikua voi nähdä ja kuulla kesäisessä Keski-Suomessa juhannuksena perjantaina 21. kesäkuuta Kangasniemellä Syvälahden Viihdekeskuksessa, Saarijärvellä Kukonhiekassa 13. heinäkuuta sekä Jyväskylässä Kuikan lavalla 30. elokuuta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

"Pikavippien kohdalla voidaan puhua jopa koronkiskonnasta"

Kauppakeskuksilta valituskirje feissarilaumoista ydinkeskustassa – Feissarikin myöntää, ettei toiminta saa kääntyä itseään vastaan

Perjantain jazzklubilla ollaan swing-aikakauden tunnelmissa

Yksi lakimuutos ei riitä lopettamaan pikavippien haittoja

Kolumni: Omituisia asioita

Stand up -koomikko Anders Helenius poistui Levillä keikalta haulikkomiestä peläten

Lompakkoaan etsinyt mies sai nyrkistä kasvoihinsa

Mentorit, teitä tarvitaan Jyväskylässä – äideille etsitään uraneuvojia, jotka auttavat etsimään uutta suuntaa

Jyväskylään avattiin Suomen toinen Barot's-pikaruokaravintola

Suomipop-festareilla esiintyvä Kolmas Nainen: "Teemme tätä kuin viimeistä päivää"