Puistojuhlien esiintyjiin täydennystä: Yhteisalbumin julkaisijat ja tuore kahden Emman voittaja

Jyväskylän Lounaispuistossa kesällä järjestettävien Puistojuhlien ohjelmaan julkaistiin täydennystä. Festivaalin uusimmat nimet ovat Paperi T ja Khid, joilta tulee keväällä yhteisalbumi, ja Jesse Markin, joka palkittiin juuri kahdella Emma-patsaalla.

Paperi T ja Khid ovat julkaisseet musiikkia aiemminkin yhdessä. Seitsemän vuoden takainen ep-levy Ex ovis pullus non natis serò fit ullus saa jatkoa 20. maaliskuuta pitkäsoitolla HBD RIP.

Paperi T nousi pop-ilmiöksi albumillaan Malarian pelko. Hän on tavoittanut laajan kuulijakunnan myös hiphop-fanien ulkopuolelta.

Tuottaja-räppäri Khid tunnetaan myös DJ Kridlokkina.

Jesse Markin on vakuuttanut elektroa, indietä ja hiphopia yhdistelevällä Folk-esikoisalbumillaan sekä yleisön että kriitikot.

Markin palkittiin tänä vuonna Emma-gaalassa vuoden tulokkaana ja kriitikoiden valintana sekä heti perään Femmagaalassa viime vuoden merkittävimpänä artistina. Markin on ehdolla myös Teosto-palkinnon saajaksi.

Puistojuhlat on kolmipäiväinen festivaali 2.–4. heinäkuuta. Aiemmin julkaistut esiintyjät ovat Anssi Kela, 22-Pistepirkko, Ruusut, Plutonium 74, Räjäyttäjät, Muuan Mies, Stepa & Heimo Ilman Menneisyyttä, Antti Autio ja The Hearing.

Tapahtuma-alueelle on 18 vuoden ikäraja. Puistojuhlat on osa monitaidefestivaali Jyväskylän Kesää. Sen ohjelmisto koostuu muun muassa kevyestä ja klassisesta musiikista, teatterista, koko perheen ohjelmasta sekä laajasta ympäristöteemaisesta puheohjelmasta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kolumni: Rahanpalvonta

Laukaassa jossain hiton haudalla

Puusaunat on kielletty, pipo syttyi palamaan ja pihalla on Harrikka – Lue, miten Surkkarin lukijoita on huijattu aprillipäivänä

Gallup: Onko sinulla tai perheelläsi jokin erityinen pääsiäisperinne? Kerro se meille!

Jyväskylä voi menettää parissa kuukaudessa 20 miljoonaa euroa

Kerro, miten sinua on juksattu aprillipäivänä

Kun se on nyt hän

Kun ohjattu liikunta ja kuntosalit ovat tauolla, on syytä suunnata ulos – katso vinkit kuvasarjasta

63 vuotta keilojen kolinaa: jyväskyläläinen Seppo Paukku, 85, keilaa 177 pisteen keskiarvolla

Litku Klemetti: ”Jotain tässä pitää tehdä" – Paikalliset muusikot miettivät, miten selviävät taloudellisesti lähikuukausina