Runotulet palavat Seminaarinmäellä

Loppiaisena voi tehdä kulttuurisen iltakävelyn Jyväskylän keskustassa.

Runotulet syttyvät loppiaisena 6. tammikuuta Jyväskylän Moirislammella, kun Jyväskylän vapaaehtoiset ympäristöluotsit järjestävät jo perinteeksi muodostuneen Runotulet-tapahtuman kello 18–19.30. Tällä kertaa paikkana on Moirislampi Seminaarinmäen kupeessa, Voionmaankadun ja Pitkäkadun kulmauksessa, Suomalaisen musiikkikampuksen rakennuksen takana (Pitkäkatu 18-22).

Opastus tapahtumaan on järjestetty Voionmaankadun puolelta.

Runollista iltakävelyä valaisevat erilaiset lyhdyt, ulkotulet ja kynttilät sekä ympäristöluotsien askartelemat miniteltat. Tunnelmallisen polun varrelta löytyvät luonto- ja ympäristöaiheiset runot ovat tänäkin vuonna ympäristöluotsien omaa tuotantoa ja Runotulilla kävijät saavat mukaansa pienen yllätyksen.

Tapahtuman järjestelyihin osallistuvat vapaaehtoiset ovat luonto- ja ympäristöasioista kiinnostuneita ympäristöluotseja. Ympäristöluotsit eivät ole varsinaisesti oppaita vaan kanssakulkijoita ja vertaisihmettelijöitä ja luotsitoiminnan kautta heitä voi pyytää kaveriksi vaikkapa kävelylenkille lähiluontoon tai tutustumaan johonkin Jyväskylän monista luontopoluista.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Uusimmat

Neljät messut kerralla Jyväskylässä 27.–28. huhtikuuta

Jonna Mäkinen kisaa pääsiäisenä Miss Hot Rod 2019 -tittelistä – Jyväskyläläiskaunotar aikoo hurmata tuomariston olemalla "näyttävä ja seksikäs"

Kun kenestäkään ei enää tehdä luuseria – koulukiusattu tuo oman kokemuksensa nuorille

Riemun kiljahduksia ja karvaita pettymyksiä

Kolumni: Vakava pila

Juopunut mies ei päässyt ravintolaan, kävi kiinni järjestyksenvalvojaan

"Miehiltä kehuja, naiset ovat hiljaa"

Jyväskyläläisen rytmimusiikin veteraanibändi muistelee kahta viime vuonna poisnukkunutta perustajajäsentään kiirastorstaina – ovella ei kannata vilauttaa OAJ:n jäsenkorttia

Nautiskelijoiden messut tekevät paluun Jyväskylään

Jyväskyläläisen kaunottaren kroppa älyttömän kovalla koetuksella – tuloksena Fitness Cover Girl -kisan voitto