Sopraano Marie Finne-Bray tuo loppiaisena Jyväskylään jouluisen laulukuvaelman

Marie Finne-Bray on nykyisin vahvasti keskisuomalainen laulaja, jonka nimessä on kuitenkin kansainvälinen kaiku. Sopraano kun on tuttu niin Australian kuin Englanninkin oopperataloista.

Tänään tiistaina Finne-Bray laulaa Jyväskylässä Kaupunginkirkossa keskiyön messussa ja loppiaisena 6. tammikuuta Taulumäen kirkossa. Teeleidissä 14. helmikuuta hän esiintyy musikaalikonsertissa.

– Joulun suuria tarinoita välitetään juonellisessa La Kala -oopperan laulukuvaelmassa. Komea Taulumäen Kirkko hiljenee koruttomaksi talliksi Jyväskylässä loppiaisena. Juonellinen laulukuvaelma käsittelee tarinaa kolmesta kuninkaasta, opastavasta tähdestä sekä suuresta ihmeestä, Finne-Bray kertoo.

Esiintyjinä ovat itämaan tietäjät ( Kari-Kyösti Sivennoinen, Piers Bray, Jouni Takala), arkkienkelit ( Tiina Limatius-Niitti, Noren Nabi, Kati Somiska), pikkuenkelit ( Mae Hernesmaa ja Kaiska Somiska), tähtienkelit ( Katariina ja Karoliina Vesamäki), Neitsyt Maria lupauksien lapsen kanssa (Marie Finne-Bray), sekä musisoivat paimenet (piano Sonja Hendunen ja viulu Juulia Ahonen).

Laulukuvaelma lauletaan suomeksi, englanniksi, ranskaksi ja latinaksi.

Finne-Bray on maailmalla pitkään asunut, Oulussa syntynyt kansainvälinen laulajatähti, joka löysi osin miehensä kautta Sumiaisista suomalaisen ja keskisuomalaisen kodin 10 vuotta sitten.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Business Finlandin rahoitus auttoi pakopeliyrityksen ulos hankalasta paikasta

Kaupunginkirjasto siirtyy maanantaina talviaikaan

Kesäkahviloissa yllätyttiin suuresta asiakasmäärästä – "Tänne tullaan käymään jopa rullaluistimilla!"

Maijan ja Jannen tarina kertoo rakkauden ihmeellisestä voimasta

Jenni Mustajärvi ei halunnut nuorena muusikoksi; nyt hän on kuitenkin julkaissut ensimmäisen levynsä ja nauttii keikoista

Tissiprotesti Tuomiojärvellä – osallistujat kävelevät lauantaina yläosattomissa järveen

Viikonloppuna järjestetään monta musiikkitapahtumaa

Jyväskylän satamassa keskustellaan lauantaina tuulivoimasta

Oletko valmis ajatuskokeeseen?

Vielä on kesää jäljellä