Suomen yrittäjänaiset valtaavat Jyväskylän viikonloppuna

Jyväskylässä näkee ensi viikonloppuna suhteellisen harvinaisia vieraita, kun kaupungin naisittaa lähes 200 yrittäjänaista eri puolilta Suomea.

Viikonloppu pitää sisällään Yrittäjänaisten liittokokouksen sekä tapahtumaviikonlopun seminaareineen ja juhlaillallisineen.

Seminaarin, jossa pohditaan ihmisen syttymistä eri asioihin, puhujina toimivat muun muassa näyttelijä, juontaja Elina Aalto, yrittäjä Suvi Widgren sekä Jukolan Juuston Markku Liias. Europarlamentaarikko Henna Virkkunen puhuu iltajuhlassa, jossa musiikista vastaa maakunnan oma mies Osmo Ikonen.

1947 perustettu Suomen Yrittäjänaiset on valtakunnallinen etujärjestö, jonka verkostoon kuuluu 5 000 naista ja 60 järjestöä. Emäntänä toimii Keski-Suomen paikallisyhdistys, jossa on 200 aktiivista jäsentä.

– Haluamme rakentaa viikonlopun ohjelman niin, että jokainen nainen, joka sunnuntaina lähtee kotiin, säihkyy löydettyään lisää intoa ja inspiraatiota arkeen ja työhönsä, tapahtumaviikonlopun projektipäällikkö Kreetta Ahonen sanoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Nyt ehtii vielä siivota linnunpöntöt kevään pesintää varten

Osmo Ikonen keikkailee maanantaina etänä

Kamara sai uusimmalle levylleen laulamaan innoittajansa Timo Rautiaisen

Onkinenkaan ei enää ongi jäällä – Pilkkikausi jäi tavanomaista lyhyemmäksi

Iso joukko lasten- ja nuortenkirjailijoita järjestää virtuaaliset kirjallisuusfestarit

Kolumni: Rahanpalvonta

Laukaassa jossain hiton haudalla

Puusaunat on kielletty, pipo syttyi palamaan ja pihalla on Harrikka – Lue, miten Surkkarin lukijoita on huijattu aprillipäivänä

Gallup: Onko sinulla tai perheelläsi jokin erityinen pääsiäisperinne? Kerro se meille!

Jyväskylä voi menettää parissa kuukaudessa 20 miljoonaa euroa