Suomipop-festivaali julkaisi kolmen päivän esiintyjälistansa – lavalla nähdään muun muassa Bomfunk MC's

Jyväskylän Suomipop Festivaalin päiväkohtainen ohjelma on julkistettu. Kolmipäiväisen tapahtuman ykkösartistit ovat Eppu Normaali, JVG ja paluun tekevä Bomfunk MC’s. Festivaalia juhlitaan Jyväskylän Lutakonaukiolla 11.–13. heinäkuuta.

Festivaalin avauspäivänä torstaina esiintyvät Apulanta, JVG, Chisu sekä Raskasta Joulua -konseptin Suomipop-versio, jossa laulajat esittävät raskaampia tulkintoja suosituista suomipopkappaleista. Illan aikana lavalle nousee myös Ville Valo & Agents -yhteisproduktio, jossa kuullaan Rauli "Badding" Somerjoen tunnetuksi tekemiä kappaleita uusin sovituksin.

Perjantain ohjelmistossa ovat tähtinä Lauri Tähkä, suomirockin ikoni Eppu Normaali, Antti Ketonen, Kaija Koo, Juha Tapio ja Bomfunk MC’s, joka tekee paluun keikoille.

– Bomfunk MC’s oli yksi 2000-luvun taitteen menestyneimmistä kotimaisista vientiyhtyeistämme. Hienoa, että yhtenä paluuareenoista toimii Suomipop Festivaali Jyväskylässä, tapahtuman promoottori Timo Isomäki sanoo.

Festivaalin päätöspäivänä Jyväskylän Suomipop Festivaaleilla nähdään tv:stäkin tuttu Anna Puu, jonka debyyttilevystä tulee kuluneeksi 10 vuotta. Illan aikana lavalle nousevat myös Elli Haloon soolokokoonpano Ellips, Ikurin turpiini Popeda, Jannika B, tulokkaisiin lukeutuva Vesta, Kolmas Nainen sekä Reino Nordin.

Tapahtuman lipunmyynti on käynnissä.

Festivaalin ikäraja on 18 vuotta.

Festivaali on osa Nelonen Media Live Oy:n tapahtumatuotantoa. Yritys tuottaa tapahtumia, festivaaleja ja konsertteja. Nelonen Media Liven tuottamia festivaaleja ovat muun muassa Himos Juhannus, Iskelmä Festivaali, Suomipop Festivaalit Jyväskylässä ja Oulussa sekä Kuopiorock -festivaali. Nelonen Media Live on osa Sanoma-konsernia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Perjantain jazzklubilla ollaan swing-aikakauden tunnelmissa

Yksi lakimuutos ei riitä lopettamaan pikavippien haittoja

Kolumni: Omituisia asioita

Stand up -koomikko Anders Helenius poistui Levillä keikalta haulikkomiestä peläten

Lompakkoaan etsinyt mies sai nyrkistä kasvoihinsa

Mentorit, teitä tarvitaan Jyväskylässä – äideille etsitään uraneuvojia, jotka auttavat etsimään uutta suuntaa

Jyväskylään avattiin Suomen toinen Barot's-pikaruokaravintola

Suomipop-festareilla esiintyvä Kolmas Nainen: "Teemme tätä kuin viimeistä päivää"

Miten ajattelit viettää seitsemänkymppisiäsi? Ystävykset suuntaavat Suomipop-festivaaliin, jos se vain järjestetään 2050-luvulla

Myymälävaras uhkaili vartijaa teräaseella