Suomipop-festivaalin ohjelmisto julki – mukana vain yksi yllätysnimi, joka nähdään Keski-Suomessa ensi kesänä kahdesti

Bomfunk MC's -yhtye nähdään Jyväskylässä heinäkuussa. Muutoin artistikauttaus on odotetun tuttua.

Suomipop-festivaaleilla 11.–13.7.2019 Jyväskylässä ja Oulussa nähdään ja kuullaan viime viikolla paluullaan yllättänyt Bomfunk MC's -yhtye.

Raymond Ebanks, Gismo ja JS16 laittavat bilevaihteen silmään ja se on menoa koko yleisöllä. Tätä paluuta on odotettu, Suomipopin promoottori Timo Isomäki sanoo.

Bomfunk MC's on suomalainen, elektronista tanssimusiikkia soittava kokoonpano. Yhtye ilmoitti äskettäin tekevänsä kuusi festivaalikeikkaa kesällä 2019. Näistä kaksi on Keski-Suomessa, toinen siis Jyväskylässä ja toinen Jämsässä.

Suomipopeissa yleisöä viihdyttävät myös Suomen kaikkien aikojen menestyneimpiin yhtyeisiin lukeutuva, yli kaksi miljoonaa levyä myynyt suomirockin mammutti Eppu Normaali, syksyllä ensimmäisen oman areenakonsertin täyttänyt supertähti Sanni, kesällä viimeisillä festarikeikoilla ennen taukoa nähtävä Juha Tapio, juuri Pohjonen Alanko -konserttikiertueen päättänyt rock-lyyrikko Ismo Alanko sekä tuoretta tuulta popkentälle puhaltanut Ellinoora.

Suomipop vietettiin viime kesänä ensimmäistä kertaa samana viikonloppuna sekä Jyväskylässä että Oulussa. Tuolla kaavalla myös jatketaan. Oulussa väkeä oli 24 000, Jyväskylässä yli 30 000.

Tapahtumien lipunmyynti on alkanut.

Uusimmat

Vielä ehtii – juniin ja busseihin saa vielä hyvin lippuja jouluksi

Joulupukki tai pahis voi koputtaa jouluaattona oveen

Arvaa oikein ja voita joulukinkku: kuka kätkeytyy joulupukin parran taakse?

Uusi tekniikka nopeuttaa pysäköintiä Jyväskylän keskustassa – Osa uusista lippuautomaateista haluaa tietää myös rekisteritunnuksen

Ensin Club For Five tuo Paviljonkiin joulun ja Kirkan, sen jälkeen laulaja Maija Sariola viettää joulun perheineen Jyväskylässä

Bridge ei ole hätähousuja varten – Suomea maailmallakin edustanut Mika Salomaa voitti viikonloppuna 27. kerran SM-kultaa

Uhkana lisääntyvä eriarvoisuus

Melkein koko kansa somettaa

Nuori kuljettaja ajoi holtittomasti lauantai-iltana

Jyväskylän musiikkikilpailut tulevat uudistuneina – Juhani Heinonen -viulukilpailu soi maaliskuun alussa