Suomipop julkaisi ensimmäiset ensi kesän esiintyjänsä – nämä artistit nähdään heinäkuussa Lutakonaukiolla

Suomipop Festivaali on Jyväskylän osalta julkistanut osan ensi kesän artistinimistä. Festivaalilla 9.–11. heinäkuuta nähdään muun muassa Tehosekoitin, Kaija Koo, Lauri Tähkä, Popeda ja Vesala.

Jo 12:tta kertaa Jyväskylän Lutakonaukiolle rakentuvaan festivaaliin tulevat esiintymään myös Jukka Poika, Teflon Brothers sekä Olavi Uusivirta. Lisää artistijulkistuksia on tulossa keväällä.

Suomipop koki aluemuutoksia kesällä 2019, kun festivaalilta poistuivat erilliset anniskelualueet ja alue muuttui K18-tapahtumaksi. Uutuutena Satamapuistoon nousi myös kumppani- ja loungealue istumapaikkoineen ja erilaisine elämyslaitteineen.

– Kesällä 2020 kehitämme entisestään tapahtuma-aluetta. Panostamme esimerkiksi istumapaikkoihin ja aluevalaistukseen. Yhdessä artistien, hämärtyvän heinäkuisen kesäillan ja iloisen festarifiiliksen kanssa saamme varmasti aikaan unohtumattomia elämyksiä, tuotantopäällikkö Anniina Havukainen kertoo tiedotteessa.

Tapahtuma keräsi viime kesänä yleisöä 29 000.

Festivaalin takana on Nelonen Media Live Oy. Se tuottaa tapahtumia, festivaaleja ja konsertteja eri puolella Suomea. Nelonen Media Liven tuottamia festivaaleja ovat muun muassa Himos Juhannus, Iskelmä Festivaali, Suomipop Festivaalit Jyväskylässä ja Oulussa sekä Kuopiorock.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tikkakosken keskustassa on aina herkkulauantai – viimeksi kokeiltiin valkosuklaa-karpalokonvehtien toimivuutta

Muuan Mies laulaa yhtä lailla ruoanlaitosta kuin liikakalastuksesta – keikka lauantaina Mustassa Kynnyksessä

Puistojuhlien esiintyjiin täydennystä: Yhteisalbumin julkaisijat ja tuore kahden Emman voittaja

Egotripin Knipi selasi Spotifya eikä löytänyt nimellään juuri mitään – sooloalbumin julkaissut biisinikkari on Jyväskylässä keikalla perjantaina

Popparissa koetaan Nujakka ja Lutakossa nähdään Nyrkkitappelu – katso lista elävän musiikin keikoista

Haluatko prässätä livemaalaria? – Mika Pekkanen maalaa pääkirjastossa yleisön keskellä seuraavan kerran torstaina

Kolumni: Muistomme muiden käsissä?

Lomaviikko tietää suunnittelua

Koiramossa koirat saavat tassuhierontaa ja trimmausta sekä pääsevät rauhoittumaan "sviitteihin" – yrityksen taustalla on JYPin ex-toimitusjohtaja

Anna kertoo yhä siskonsa kuolleen tapaturmassa – todellisuus on aivan toinen