Talviklubilla Popparissa neljä iltaa musiikkia – perjantaina otetaan kantaa maailman menoon

Jyväskylän Talven Talviklubilla kuullaan Popparissa musiikkia hyvinkin monipuolisesti 5.–8.2. Keskiviikkona 5.2. esiintyy soolona Jarkko Martikainen.

Torstaina 6.2. ovat vuorossa Mikko Perkoila ja Jani Uhlenius. Tarjolla on suomalaista kupletti- ja laulelmaperinnettä 1900-luvun alusta lähtien. Lisäksi esiintyjäkaksikko kertoo rennolla meiningillä myös laulujen taustoista ja tekijöistä.

Perjantaina otetaan kantaa maailman menoon musiikin voimin, kun Laulu ottaa kantaa -klubi tuo lavalle kuplettipoppari Jukka Takalon sekä hänen vetämänsä biisityöpajan tuotoksia eri esiintyjiltä.

Lauantaina esiintyy alkuillasta 4Clazz, joka on Heli Siekkisen, Jenny Villasen, Eero Ignatiuksen ja Xavi Costellón muodostama kokoonpano. Soittajien vahva klassisen musiikin osaaminen yhdistettynä kykyyn irrotella myös improvisoidun musiikin parissa takaa kuulijoille hauskoja ja tunteikkaitakin hetkiä.

Siekkistä lukuun ottamatta yhtyeen jäsenet ovat Helsingin kaupunginorkesterin soittajia sekä monipuolisesti musiikin kentällä toimivia muusikoita. Kokoonpano on harvinainen, ja tästä syystä ohjelmisto on kokonaan heidän itselleen sovittamaa.

Lauantai-illan päättää Henriika Steidel Group. Henriika Steidel on suomalais-saksalainen laulaja-pasunisti. Steidelin musiikkiin on vaikuttanut paljon hänen monikulttuurinen taustansa ja opiskelut ulkomailla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viikonloppuna on taas tarjolla musiikkia jokaiseen makuun

Kortepohjan koulu muuttaa Voionmaankadulle

Juha Puura on työskennellyt kirjastomaailmassa liki neljä­kymmentä vuotta

Meno- ja kaasujalkaa vipattaa

Tikkakosken keskustassa on aina herkkulauantai – viimeksi kokeiltiin valkosuklaa-karpalokonvehtien toimivuutta

Muuan Mies laulaa yhtä lailla ruoanlaitosta kuin liikakalastuksesta – keikka lauantaina Mustassa Kynnyksessä

Puistojuhlien esiintyjiin täydennystä: Yhteisalbumin julkaisijat ja tuore kahden Emman voittaja

Egotripin Knipi selasi Spotifya eikä löytänyt nimellään juuri mitään – sooloalbumin julkaissut biisinikkari on Jyväskylässä keikalla perjantaina

Popparissa koetaan Nujakka ja Lutakossa nähdään Nyrkkitappelu – katso lista elävän musiikin keikoista

Haluatko prässätä livemaalaria? – Mika Pekkanen maalaa pääkirjastossa yleisön keskellä seuraavan kerran torstaina