Teemoitetut sisällöt auttavat löytämään Rakennusmessuilta omat suosikit

Jyväskylän Rakennusmessut esittelee jälleen uusimmat rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja pihanlaiton trendit, vinkit ja välineet.

8.–10.3. Jyväskylän Paviljongissa järjestettävää perinteistä messutapahtumaa on uudistettu tälle vuodelle. Rakentaminen ja remontointi ovat edelleen pääroolissa, mutta sisustamisen, pihan ja puutarhan sekä vapaa-ajan asumisen osuutta on kasvatettu.

Messukäynnin suunnittelun helpottamiseksi eri sisällöt on jaoteltu entistä selkeämmin omiin teemoihin. Uudistuneet teemat ovat Rakentaminen ja talotekniikka, Sisustaminen ja koti, Vapaa-ajan asuminen, Piha ja parveke sekä Sauna ja spa.

Teemat ovat omia alueitaan messuhalleissa, mikä auttaa messuvierailijaa löytämään itseään kiinnostavat osastot. Samalla tapahtuman ilme on uudistettu kokonaan.

Rakennusmessujen ohjelma on suunniteltu niin rakennusalan ammattilaisille kuin tavallisille kuluttajille.

Perinteisten tietoiskujen ja työnäytösten lisäksi perjantaina C-hallin ohjelmalavalla nähdään Puurakentaminen vs. betonirakentaminen -paneelikeskustelu. Keskustelun juontaa Rakennus­teollisuus RT:n pitkäaikainen toimitusjohtaja Tarmo Pipatti. Muut osallistujat ovat kansanedustaja Mauri Pekkarinen, Parma Oy:n Petri Kähkönen, Betset Oy:n Lasse Happonen, Rakennustuoteteollisuus RTT ry:n Jussi Mattila, SAK:n Ahti Ruoppila sekä YIT:n Mikko Räty.

– Luvassa on mielenkiintoinen keskustelu ajankohtaisesta aiheesta betoni- ja puurakentamisen kesken. Alan asiantuntijat valottavat nykyhetken tilannetta. Omien näkökantojen tueksi tullaan varmasti käymään tiukkaa keskustelua, Jyväskylän Messut Oy:n myyntipäällikkö Mia Kalajanniska lupaa.

Rakentamisen ja remontoinnin lisäksi messuviikonlopun aikana on paljon ohjelmaa muun muassa sisustussuunnitteluun ja puutarhanhoitoon liittyen.

Tietoiskuissa käydään läpi esimerkiksi keittiösuunnittelun perusteita, kiinteistöjen lämmitys- ja käyttövesiputkistojen ongelmia, kotipuutarhojen kevätleikkauksia, aistiesteetöntä sisustamista ja täydennysrakentamisen tulevaisuutta Jyväskylässä. Keskustelua käydään myös siitä, mitä on huomioitava, kun nuori muuttaa ensi kertaa kotoa kerrostaloasuntoon.

Lapsiperheiden messukäyntiä helpottaa lauantaina ja sunnuntaina varhaiskasvatustieteen opiskelijoiden kanssa toteutettu maksuton lapsiparkki. Sunnuntaina tapahtumassa esiintyy Miukeli-nuorisoyhtye.

Kolmipäiväisten messujen emäntänä toimii Hanna Sumari ja isäntänä Timo Lievemaa.

Jyväskylän Rakennusmessut 8.–10.3. Jyväskylän Paviljongissa

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kolumni: Verkko muuttaa kauppaa

Nuoria autetaan pian uusin eväin

"Työtehtävät jaettiin niin, että mahdollisuutta näyttää omaa osaamista ei tullut" – työpaikkakiusaamista ratkotaan nykyään rikosasioista tutulla sovittelulla

Paa-pa-pa-paa-pa paap-paap-pa-paa-paa, Benny Törnroos ei kyllästy muumimusiikkiin – konsertti sunnuntaina Paviljongissa

Mopoilija kaatoi pyöräilijän suojatiellä Palokassa maanantaina iltapäivällä

Eino Grön juhlistaa 80 ikävuottaan Kaupunginteatterissa

Plus-kokoisten naisten mallitoiminta räväkästi liikkeelle Jyväskylässä

Miss Suomi -kisojen Sunneva Kantola tähdittää lauantain Jyväskylä Bridal Fair -tapahtumaa

Jyväskyläläinen Cindy Sun palasi juuri Englannista kuvausmatkalta: “Jälleen kohdalleni sattui FakeTaxi”

Onko suosikkisi enemmän Pikku G vai Pepe Willberg? – Keikkalistassa on mistä valita