Television superjulkkikset Jyväskylään: Roope Salmisen ja Ernest Lawsonin live-show Paviljongissa maaliskuussa

Tämän hetken kuumimpiin miespuolisiin tv-nimiin kuuluvat Roope Salmisen ja Ernest Lawsonin uusi live-show Putoillaan starttasi perjantaina 1. helmikuuta. Jyväskylään show saapuu keskiviikkona 6. maaliskuuta. Esitys on nähtävissä Jyväskylän Paviljongissa.

Komediaa, sketsiviihdettä, improvisaatiota ja livemusiikkia yhdistävä show alkoi Kuopiosta ja kiertää viisi viikkoa 19 paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Show’n äänimaailman luo pianisti Olli Äkräs.

Koko perheelle sopiva kiertue kutsuu yleisön mukaan vaikuttamaan show’n kulkuun, joten jokainen keikka on näin ollen omanlaisensa. Salminen ja Lawson tapaavat myös katsojia keikan jälkeen.

– Jos aiot tulla katsomaan yhden komediashow’n vuodessa, tule katsomaan tämä. Menen henkilökohtaiseen takuuseen siitä, että naurat alusta loppuun. Ole sukusi tai kaveriporukkasi siistein tyyppi, ota heidät mukaan ja nauti siitä, että he ovat loppuelämänsä kiitollisuudenvelassa hienon illan vuoksi, Salminen myy showta.

– Olen tosi innoissani! Pitkäaikainen haaveeni on ollut päästä tekemään koko Suomen kattava komediakiertue. Tällaista koko illan show’ta ei ole tehty Suomessa koskaan aiemmin, Lawson hehkuttaa.

Roope Salminen tunnetaan ennen kaikkea tv-ohjelmista Enbuske, Veitola & Salminen sekä Putous. Lisäksi hän luo muusikon uraa yhtyeessä Roope Salminen & Koirat. Julkisuudessa hän on ollut myös naissuhteistaan, kuten viimeksi nyt jo kariutuneesta seurustelusta Sara Siepin kanssa.

Myös Lawson tunnetaan Putous-tv-sarjasta. Viimeksi hänet on nähty televisiossa Kummeli-sarjassa Kontio & Parmas.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Perjantain jazzklubilla ollaan swing-aikakauden tunnelmissa

Yksi lakimuutos ei riitä lopettamaan pikavippien haittoja

Kolumni: Omituisia asioita

Stand up -koomikko Anders Helenius poistui Levillä keikalta haulikkomiestä peläten

Lompakkoaan etsinyt mies sai nyrkistä kasvoihinsa

Mentorit, teitä tarvitaan Jyväskylässä – äideille etsitään uraneuvojia, jotka auttavat etsimään uutta suuntaa

Jyväskylään avattiin Suomen toinen Barot's-pikaruokaravintola

Suomipop-festareilla esiintyvä Kolmas Nainen: "Teemme tätä kuin viimeistä päivää"

Miten ajattelit viettää seitsemänkymppisiäsi? Ystävykset suuntaavat Suomipop-festivaaliin, jos se vain järjestetään 2050-luvulla

Myymälävaras uhkaili vartijaa teräaseella