Tommi Soidinmäki tekee joulukiertueen Aikakoneen Sanin kanssa

Jyväskylän tangokuningas Tommi Soidinmäki ja Sani nähdään tänä jouluna yhteisellä Joulun tähdet -kiertueella. Jo pitkään toisensa tunteneet ystävykset yhdistivät jo aiemmin voimansa, kun he kaksi vuotta sitten julkaisivat yhteissinglen Ensilunta. Sani on tuttu muun muassa Aikakone-yhtyeestä.

– Odotan tulevaa kiertuetta innolla. Olen tuntenut Sanin jo toistakymmentä vuotta, ja meillä on aina ollut hyvä yhteinen energia, mitä projekteja olemmekaan saaneet yhdessä tehdä, Soidinmäki kertoo ja kehuu Sanin vahvaa tulkintaa tiedotteessa.

Kaksikon kiertue alkaa 9. joulukuuta Pirkkalan kirkosta ja pysähtyy Viitasaaren kirkossa 16. joulukuuta.

– Musiikkiluokalta lähtien olen rakastanut laulamista kirkossa. Olen ollut monissa Sulasolin kuoroissa mukana lapsesta asti, ja kirkko on ollut minulle rauhoittumisen paikka hektisten keikkojen lomassa, myös Savonlinnan Oopperajuhlakuoron riveissä nuorempana loistanut Sani kertoo.

Soidinmäelle joulukiertueiden tekeminen on tuttua. Hänen Joulun hiljaisuus -kiertueet ovat keränneet tuhansia kuulijoita vuosien mittaan, ja hänen ensimmäinen joululevynsä Joulun hiljaisuus (2012) valittiin radiotoimittajien äänestyksessä Vuoden joululevyksi.

– Joulukonserteista on tullut minulle yksi tärkeä osa keikkavuotta, ja on ollut ilo tehdä joulukonserttikiertueita jo vuodesta 2006 eri kokoonpanojen kanssa, monessa mukana oleva Tommi Soidinmäki sanoo.

Konserttikiertueella kaksikkoa säestää Soidinmäen oma bändi Vastakaiku.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.