Ulkomailla viihtyvä missikokelas Assi Liitti haaveilee opiskelusta Jyväskylässä: ”Minä en ajattele some-julkisuutta huonolla tavalla”

Jyväskylään pari kertaa opiskelemaan hakenut ja täällä messuilla näytösmallina esiintynyt Assi Liitti haluaisi asua Jyväskylässä.

– Opiskelupaikan saatuani muuttaisin siihen kaupunkiin, jonne pääsisin opiskelemaan. Jyväskylässä minua kiinnostaa erityisesti psykologian opinnot ja pienesti myös kasvatustiede.

Se on paljon sanottu naiselta, joka on asunut viimeksi Espanjassa ja viihtyy maailmalla.

– Asuin viimeksi seitsemän kuukautta Espanjassa Madridissa. Olin lähdössä ulkomaille yksin reppureissailemaan, mutta äitini sai minut tajuamaan, että en voi vain lähteä ilman suunnitelmaa yksin. Päätin sitten tehdä myös hyvää ja ryhtyä au pairiksi.

Liitin mukaan Espanjassa ihmiset ovat mukavia toisilleen, myös tuntemattomille.

– Madridissa myös varaudutaan paremmin vaaroihin. Vanhempien pitää viedä ja hakea koulusta lapset niin, että opettajat tietävät kumpi vanhemmista on hakemassa. Lapsi päästetään vanhemman luo vasta, kun opettaja näkee vanhemman.

Assi Liitti haluaisi tehdä enemmän mallintöitä, missi- ja näyttelijäjutut ovat hänelle unelma.

– Lyhyyteni takia luulin, ettei minulla ole mitään saumaa mallimaailmassa. Lukion jälkeen päätin kuitenkin yrittää, ja pääsin kuvauksiin ja mallilistoille. Siitä sitten pikkuhiljaa olen ollut mainoskuvissa, hiusmallina, avustajana elokuvissa ( Juice, Metsäjätti) ja tv-sarjoissa ( Salatut elämät, Rantabaari) sekä promootiotöissä. Kaikkea tätä haluan tehdä lisää.

Muun muassa Miss Hämeenlinna -kisassa mukana ollut kaunotar kerää paljon some-huomiota.

– Minä en julkisuutta ajattele huonolla tavalla. Parasta mitä julkisuudella voi tehdä, on yrittää tuoda esiin omia näkemyksiään maailmasta ja ehkä sitä kautta parantaa maailmaa. On ihan kivaa kertoa ihmisille, mitä elämääni kuuluu. Ja totta kai se lämmittää mieltä, jos ihmiset tykkäävät ja saan positiivista kommenttia.

Ja sitten Assi vakavoituu.

– Traagisinta elämässäni oli hetki, kun jouduin hyvästelemään kasvotusten vielä elossa olleeni, syöpää sairastaneen mummoni. Hän oli niin kipulääkkeiden vallassa että ei pystynyt puhumaan mitään. Mutta uskon, että hän silti ymmärsi hyvästit.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

”Saatoin ajaa yölläkin taksilla huoltoasemien väliä ja pelasin” – Joonas Tenkanen pelasi kaikki rahansa ja melkein elämänsäkin

Poliisi valvoo tehostetusti viikonloppujen pikkujoululiikennettä

Livemusiikissa on tarjolla uudempia tulokkaita ja tutumpia valintoja – katso lista lähipäivien keikoista

Jyväskyläläismalli Erika Helin sai käteensä Portugalin Playboyn kuvineen: ”Niin jännitti, että mahanpohjasta otti”

Lauantaina Paviljongissa tehdään häpeilemätön aikamatka 80-luvulle

Himos Areenalla esiintyy perjantaina Jumalatar Nelli Matula

Jyväskyläläiskaunotar jakaa lifestyle-vinkkejä vastedes myös Youtubessa ja valmistautuu wellnessmalli-kisaan

Kansainvälisesti palkittu mentalisti Pete Poskiparta menee ihmisten pään sisään Jyväskylässä

Lähes satavuotiaan Pandan vuosiin on mahtunut mielenkiintoisia tempauksia ja kunniatehtäviä – Joulukauden avausta juhlitaan Vaajakoskella lauantaina 16.11.

Kolumni: Blokkaaminen on uusi musta