Verkkokaupan Kalorilaskuri paljastaa petipuuhien kuntovaikutukset

Jos uusi vuosi toi mukana halun harrastaa liikuntaa parempaa kuntoa varten, keinot ovat monet. Voit pukea päälle lenkkikamppeet, rynnätä kuntosalille tai etsiä hiihtolatua.

On myös sellainen tapa, että juoksukamppeet vaihdetaan seksikkäisiin alusvaatteisiin ja ryhdytään polttamaan kaloreita sillä hauskalla tavalla. Eroottinen verkkokauppa Sinful on lanseerannut tätä varten Kalorilaskurin, joka näyttää, montako kaloria ihminen polttaa sänkypuuhissa.

– Seksi on aivan mahtava tapa polttaa niitä lisäkaloreita, joita tuli kerrytettyä joulun aikaan. Samalla kertaa voi nauttia intiimistä yhdessäolosta, Sinfulin perustaja Mathilde Mackowski sanoo.

Sinfulin Kalorilaskurilla voi mitata oman ja kumppaninsa kalorinkulutuksen eri asennoissa. Kalorilaskuriin syötetään sukupuoli, paino, haluttu asento ja seksin kesto minuuteissa, minkä jälkeen pääsee tulossivulle, joka paljastaa kummankin osapuolen aktin aikana kuluttamat kalorit. Tulossivulta löytyy myös tietoa siitä, miten poltettu kalorimäärä suhteutuu tiettyihin ruokiin ja juomiin tai muun tyyppiseen liikuntaan.

Lisäksi on hyvä muistaa, että seksissä aivoissa vapautuu erilaisia hormoneja, kuten oksitosiinia ja dopamiinia. Ne saavat aikaan onnellisuuden, nautinnon ja yhteenkuuluvuuden tunteita ja ovat hyväksi mielenterveydelle.

Sinful on eroottisiin tuotteisiin erikoistunut verkkokauppa, joka toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tikkakosken keskustassa on aina herkkulauantai – viimeksi kokeiltiin valkosuklaa-karpalokonvehtien toimivuutta

Muuan Mies laulaa yhtä lailla ruoanlaitosta kuin liikakalastuksesta – keikka lauantaina Mustassa Kynnyksessä

Puistojuhlien esiintyjiin täydennystä: Yhteisalbumin julkaisijat ja tuore kahden Emman voittaja

Egotripin Knipi selasi Spotifya eikä löytänyt nimellään juuri mitään – sooloalbumin julkaissut biisinikkari on Jyväskylässä keikalla perjantaina

Popparissa koetaan Nujakka ja Lutakossa nähdään Nyrkkitappelu – katso lista elävän musiikin keikoista

Haluatko prässätä livemaalaria? – Mika Pekkanen maalaa pääkirjastossa yleisön keskellä seuraavan kerran torstaina

Kolumni: Muistomme muiden käsissä?

Lomaviikko tietää suunnittelua

Koiramossa koirat saavat tassuhierontaa ja trimmausta sekä pääsevät rauhoittumaan "sviitteihin" – yrityksen taustalla on JYPin ex-toimitusjohtaja

Anna kertoo yhä siskonsa kuolleen tapaturmassa – todellisuus on aivan toinen