Viikonlopun messujen herkkuna autoharvinaisuus

Kolmen teeman messuilla ihmetellään Disney-näyttelyä ja Mercedes 300 SEL 6.3 Waxenbergeriä.

Jyväskylän Paviljongissa järjestetään ensi viikonloppuna 6.–7. huhtikuuta tapahtumakokonaisuus, jossa on samanaikaisesti suositut Kädentaito-, Hyvinvointi- ja Antiikkimessut. Mukana on lähes 300 näytteilleasettajaa eri puolilta suomea. Tapahtumaan odotetaan noin 10 000 kävijää.

Kädentaitomessuilla suomalaiset käsityöläiset esittelevät osaamistaan. Esillä on kotimaista designia laadukkaista koriste- ja käyttöesineistä yksilöllisiin vaatteisiin ja asusteisiin. Messuilta löytyy myös monipuolisesti tarvikkeita ja materiaaleja käsitöiden ja askartelun harrastajille.

Taitotorilla voi ihastella, kun käsityöläiset pitävät työnäytöksiä. Työpajoissa voi itse osallistua tekemiseen ammattilaisten opastuksella.

Molempina messupäivinä esiintymislavalla pidetään muotinäytös kaksi kertaa teemalla ” suomalaista suunnittelua ja kädentaitoa”.

Hyvinvointimessut tarjoaa monipuolisesti tietoa ja tuotteita terveydestä, kauneudesta, ravinnosta ja liikunnasta kiinnostuneille. Ohjelmalavalla on terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä tietoiskuja. Useilla osastoilla voi hemmotella itseään erilaisten hoitojen merkeissä.

Hyvinvointimessuille osallistuu 88 näytteilleasettajaa.

Antiikkimessut on antiikin ystävien ja keräilijöiden aarreaitta. Vuodesta toiseen suosionsa säilyttävien lasi- ja posliiniesineiden lisäksi esillä on muun muassa antiikkia, taidetta ja huonekaluja. Kävijät voivat tuoda omia antiikki- ja taide-esineitään asiantuntijan arvioitavaksi.

Ja Disney-teemainen näyttely kiinnostaa varmasti perheen nuorempia.

Esillä on myös upea käsityötaidon mestarinäyte, harvinainen Mercedes 300 SEL 6.3 Waxenberger 1971. Autoa pidetään aikakautensa nopeimpana neliovisena.

Uusimmat

"Tikkakosken mannekiini" kerää katseita Instassa

Tiesitkö nämä asiat opaskoirasta?

Neljät messut kerralla Jyväskylässä 27.–28. huhtikuuta

Jonna Mäkinen kisaa pääsiäisenä Miss Hot Rod 2019 -tittelistä – Jyväskyläläiskaunotar aikoo hurmata tuomariston olemalla "näyttävä ja seksikäs"

Kun kenestäkään ei enää tehdä luuseria – koulukiusattu tuo oman kokemuksensa nuorille

Riemun kiljahduksia ja karvaita pettymyksiä

Kolumni: Vakava pila

Juopunut mies ei päässyt ravintolaan, kävi kiinni järjestyksenvalvojaan

"Miehiltä kehuja, naiset ovat hiljaa"

Jyväskyläläisen rytmimusiikin veteraanibändi muistelee kahta viime vuonna poisnukkunutta perustajajäsentään kiirastorstaina – ovella ei kannata vilauttaa OAJ:n jäsenkorttia