Notkea ja nuori kuusikymppinen

Suur-Jyväskylän Lehti on uuden edessä. Vuodenvaihteessa toimitus muutti tutusta Tiilitalosta Jyväskylän keskustasta Keskisuomalaisen taloon Aholaitaan, ja nyt meneillään ovat päätoimittajanvaihtoviikot.

Kaupunkilehdillä on vankka asema suomalaisessa mediakentässä. Lähes puolelle suomalaisista kaupunkilehti on merkityksellinen uutiskanava ja monelle myös mieluisa mainosväline. Kuvaus osuu hyvin myös Surkkariin.

Vankalta pohjalta on hyvä ponnistaa. Haluamme tehdä pitkät perinteet omaavasta Suur-Jyväskylän Lehdestä notkean ja nuorekkaan kuusikymppisen. Sellaisen, jolla on vankan kokemuksen tuomaa varmuutta, kykyä innostua yhä uudestaan ja taitoa nähdä asioita uusista kulmista.

Panostamme henkilöhaastatteluihin ja pidämme tehtävänämme pysyä kaupungin pulssilla, jotta voimme kertoa lukijoille, mitä täällä tapahtuu.

Entistä paremman kaupunkilehden teossa tarvitsemme teidän lukijoiden apua. Kerro meille, mitä kaupunkilehdessä pitäisi mielestäsi olla. Voit myös kertoa, mitä siellä ei kaivata. Ajatukset voi lähettää osoitteeseen toimitus@sjl.fi.

Samaan osoitteeseen toivotaan myös juttuvinkkejä, ilmiantoja kiinnostavista tyypeistä sekä huomioita paikallisista ilmiöistä ja oivalluksista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.