Humalainen mies yritti kääntää autoa, mutta päätyi ojaan

Poliisilta

Poliisi sai maanantaina ilmoituksen kello 18.20, että Jyväskylän Puuppolassa Salmelantiellä on henkilöauto osittain ojassa ja kuljettaja mahdollisesti päihtynyt. Ilmeni että kuljettaja oli yrittänyt kääntää autoa tiellä, jolloin auton takarenkaat olivat päätyneet ojaan. Auton vuonna 1954 syntyneelle kuljettajalle suoritettu puhalluskoe ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan. Lisäksi kuljettaja oli ajokiellossa.

Vuonna 1988 syntynyt mies oli asiakkaana Jyväskylän keskustassa sijaitsevassa liikkeessä lauantaina kello 17. Mies kätki liikkeessä karkkipussin, suklaapatukoita ja pullapitkon paitansa sisään ja taskuihinsa ja yritti poistua liikkeestä tuotteita maksamatta. Vartijat ottivat hänet kiinni. Miehen epäillään syyllistyneen näpistykseen 16 kertaa aiemminkin vuoden sisällä.

Poliisipartio oli lauantaina kello 18.50 matkalla 9-tietä kohti etelää, kun sitä vastaan ajoi Muuramessa Kuusanmäessä moottoripyörä, jonka nopeudeksi mitattiin 148 km/h. Mittauskohdassa oli 100 km/h nopeusrajoitus. Moottoripyörä saatiin pysäytettyä ja sen kuljettajaksi osoittautui 1970-luvulla syntynyt mies, jolta puuttui ajo-oikeus. Miehen epäillään syyllistyneen kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta kuusi kertaa aiemminkin vuoden sisällä. Lisäksi miehellä oli voimassa oleva etsintäkuulutus. Huumepikatestin tuloksen johdosta tapahtunutta tutkitaan myös rattijuopumuksena ja huumausaineen käyttörikoksena.

Lauantaina kello 4.05 Väinönkadulla poliisi näki, kun mies löi toista miestä nyrkillä päähän. Uhri kertoi poliisille jutelleensa Väinönkadulla sijaitsevassa ravintolassa naisen kanssa, mistä hänelle entuudestaan tuntematon mies suuttui. Ulkona miehille oli tullut riitaa, jonka päätteeksi uhria lyötiin nyrkillä päähän. Poliisi otti lyöjän kiinni.

Perjantaina kello 20.35 tuli hätäkeskukseen ilmoitus Väinönkadulta, missä päihtyneen oloinen henkilö oli ajanut mopolla. Poliisi tavoitti kyseisen mopon pysäköitynä. Mopon päällä istui sitä kuljettanut 29-vuotias mies. Kuljettaja puhalsi alkometriin nollat, mutta hän vaikutti päihtyneeltä ja kertoi käyttäneensä huumausainetta. Miehen käyttämän mopon rekisteritunnusta oli muutettu teipillä ja tarkemmissa selvittelyissä kävi ilmi, että mopo oli ilmoitettu anastetuksi. Kuljettajalla ei myöskään ollut mopoon vaadittavaa ajo-oikeutta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Olutta juoneen ja lääkkeitä syöneen ajotyyli oli epävakaa

Ajokiellossa oleva mies ajeli huumeissa ja valehteli poliisille henkilötietonsa

Nainen puhalsi keskipäivällä törkeän rattijuopumuksen lukeman

Mies ajoi humalassa kaksi alaikäistä lasta kyydissä

Poliisi valvoo tehostetusti viikonloppujen pikkujoululiikennettä

Mies varasti oluita kioskista, mutta vartija sai juomat takaisin

Nuori rattijuoppo ajoi keskustan alueella yli satasta

Ajo-oikeudeton mies ajoi humalassa kuorma-autoa päin

Autoilla oli vauhtia tuplasti sallittuun verrattuna

Mopoilija kaatoi pyöräilijän suojatiellä Palokassa maanantaina iltapäivällä