Humalainen nuori mies menetti autonsa hallinnan ja ajoi kaiteeseen

Poliisipartio pysäytti Seppäläntiellä tiistaina kello 2.20 liikennetarkastukseen henkilöauton, jota kuljetti kolmekymppinen mies. Hän osoittautui ajo-oikeudettomaksi ja päihtyneeksi. Poliisiasemalla suoritetun tarkkuusalkometrikokeen tulos oli 0.28 mg/l.

Vapaaherrantiellä sijaitsevasta kaupasta tuli ilmoitus näpistelijästä maanantaina kello 19.20. 1950-luvulla syntynyt mies anasti lonkerojuomia, ja vartija otti hänet kiinni kaupan pihassa. Näpistysrikoksesta kiinnijääminen oli miehelle 15. kerta vuoden sisään.

Poliisipartion huomio kiinnittyi Jämsässä maanantaiyönä Koskikarantien pysäköintialueella edenneeseen ajoneuvoon. Ajoneuvo päätettiin pysäyttää, ja sen kuljettajaksi osoittautui 1990-luvulla syntynyt mies, jolla ei ollut ajo-oikeutta. Mies on tavattu autoilemasta kortitta seitsemän kertaa aiemminkin vuoden sisällä.

Poliisi sai lauantaina ilmoituksen kello 17.05 kaiteeseen suistuneesta henkilöautosta Jyväskylässä 9-tiellä Keljon kohdalla. Nelikaistaisella tieosuudella henkilöauto suistui oikealle kaartuvassa mutkassa vasemmalle kaiteeseen ja pyöri sen jälkeen ajoradalla useamman kerran pyörillään ja päätyi ajoradan oikeaan reunaan keulan osoittaessa tulosuuntaan. Henkilöauton kuljettajana oli 20-vuotias mies, ja hänelle tehty puhalluskoe ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan.

Poliisi sai ilmoituksen kaistallaan seilaavasta henkilöautosta Jyväskylässä nelostiellä. Partio tapasi kyseisen auton Palokassa lauantaina kello 20.05. Auton kuljettajana oli vuonna 1975 syntynyt nainen. Naiselle suoritettu puhalluskoe ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Yrityksen tiloihin murtauduttiin pääovesta ja rikottiin paikkoja

Nainen kuristi huivilla ja heitti tuopilla ohikulkenutta naista päähän

Nainen häiriköi Palokassa tavaratalossa sekä sylki asiakasta ja poliisia päin

Mutkitteleva ajo herätti poliisin mielenkiinnon Vaajakosken moottoritiellä

Isän ja pojan riitely päättyi Kuokkalassa järjestysmiehen pahoinpitelyyn

Mies ajoi varastetulla skootterilla pyöräilykypärä päässä, kyytiläisellä ei ollut sitäkään

Mies ajoi humalassa Janakan koulun pihaan keskellä päivää

Kaivinkone tönäisi ohi ajanutta henkilöautoa Vaajakoskella

Tourukadulla olleita autoja vahingoitettiin maanantaiyönä; auton päällä esimerkiksi käveltiin

Mies yritti varastaa keskustan kaupasta vaatteita – tehnyt omaisuusrikoksen vuoden aikana jo 13 kertaa