Humalainen nuori mies menetti autonsa hallinnan ja ajoi kaiteeseen

Poliisipartio pysäytti Seppäläntiellä tiistaina kello 2.20 liikennetarkastukseen henkilöauton, jota kuljetti kolmekymppinen mies. Hän osoittautui ajo-oikeudettomaksi ja päihtyneeksi. Poliisiasemalla suoritetun tarkkuusalkometrikokeen tulos oli 0.28 mg/l.

Vapaaherrantiellä sijaitsevasta kaupasta tuli ilmoitus näpistelijästä maanantaina kello 19.20. 1950-luvulla syntynyt mies anasti lonkerojuomia, ja vartija otti hänet kiinni kaupan pihassa. Näpistysrikoksesta kiinnijääminen oli miehelle 15. kerta vuoden sisään.

Poliisipartion huomio kiinnittyi Jämsässä maanantaiyönä Koskikarantien pysäköintialueella edenneeseen ajoneuvoon. Ajoneuvo päätettiin pysäyttää, ja sen kuljettajaksi osoittautui 1990-luvulla syntynyt mies, jolla ei ollut ajo-oikeutta. Mies on tavattu autoilemasta kortitta seitsemän kertaa aiemminkin vuoden sisällä.

Poliisi sai lauantaina ilmoituksen kello 17.05 kaiteeseen suistuneesta henkilöautosta Jyväskylässä 9-tiellä Keljon kohdalla. Nelikaistaisella tieosuudella henkilöauto suistui oikealle kaartuvassa mutkassa vasemmalle kaiteeseen ja pyöri sen jälkeen ajoradalla useamman kerran pyörillään ja päätyi ajoradan oikeaan reunaan keulan osoittaessa tulosuuntaan. Henkilöauton kuljettajana oli 20-vuotias mies, ja hänelle tehty puhalluskoe ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan.

Poliisi sai ilmoituksen kaistallaan seilaavasta henkilöautosta Jyväskylässä nelostiellä. Partio tapasi kyseisen auton Palokassa lauantaina kello 20.05. Auton kuljettajana oli vuonna 1975 syntynyt nainen. Naiselle suoritettu puhalluskoe ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan.

Uusimmat

Nuori mies alkoi pahoinpidellä ohikävellyttä miestä

Keski-ikäinen mies pahoinpideltiin Jyväskylän Kauppalaispihalla

Etsintäkuulutettu kaahasi poliisia pakoon lauantaipäivän liikenteessä

Linja-auto suistui tieltä ylämäessä ja kaatoi valopylvään Riihivuoressa

Nuori mies ajeli huumeissa mönkkärillä ilman valoja kevyenliikenteenväylällä

Useita ajo-oikeudettomia taas liikenteessä

Poliisi otti liikenteestä kiinni useita ajo-oikeudettomia

Poliisilla on maanantaina 112-päivä Kauppakeskus Sepässä

Humalainen nuori mies menetti autonsa hallinnan ja ajoi kaiteeseen

Poliisi kaipaa vihjeitä kaupan kassan ryöstöä yrittäneestä miehestä