Huumekuski kaahaili pitkin jalkakäytävää

Hätäkeskukseen maanantaina kello 17.38 tulleen ilmoituksen mukaan kaksi miestä istuivat henkilöautossa ja heittelivät tyhjiä juomatölkkejä tien varteen Jyväskylässä. Hetkeä myöhemmin ilmoittaja soitti uudelleen hätäkeskukseen ja kertoi, että henkilöauto lähti liikkeelle kovaa vauhtia jalkakäytävää pitkin. Partio tapasi tuntomerkkeihin sopivan henkilöauton pysäköitynä Mannisenrinteen varteen, puolittain kevyen liikenteen väylälle. Henkilöauton välittömästä läheisyydestä tavattiin kaksi miestä, joista auton omistaja kertoi ajaneensa autoa. Hänelle suoritettiin huumepikatesti, joka näytti positiivista. Paikkatutkinnassa autosta löytyi vähäinen määrä huumausainetta. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta sekä huumausaineen käyttörikoksesta, ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Hätäkeskukseen ilmoitettiin sunnuntaina kello 16.49, että rantamudasta on löytynyt ammus Ristonniementieltä Laukaasta. Poliisi eristi alueen, kunnes Puolustusvoimat tuli raivaamaan miinoitteen pois. Tapahtumasta ei aiheutunut vaaraa sivullisille, ja ranta on jälleen normaalisti käytössä.

Poliisille tuli ilmoitus ulosajosta Muuramessa lauantaina kello 2.17. Henkilöauto oli ajanut Teollisuustietä Muuramen keskustan suunnasta, kun se oli ajautunut vastaantulevien kaistan yli ojaan. Auton viereltä poliisi tavoitti ajoneuvon kuljettajana toimineen 30-vuotiaan miehen. Miehelle suoritettiin puhalluskoe, joka antoi törkeän rattijuopumuksen lukemat. Kuljettaja toimitettiin ambulanssilla Keski-Suomen keskussairaalaan tarkastettavaksi. Häntä epäillään törkeästä ratti­­juopumuksesta ja liikenne­turvallisuuden vaarantamisesta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Ruoanlaitto sytytti tulipalon – palovaroitin oli katossa, mutta paristo puuttui

Yrityksen tiloihin murtauduttiin pääovesta ja rikottiin paikkoja

Nainen kuristi huivilla ja heitti tuopilla ohikulkenutta naista päähän

Nainen häiriköi Palokassa tavaratalossa sekä sylki asiakasta ja poliisia päin

Mutkitteleva ajo herätti poliisin mielenkiinnon Vaajakosken moottoritiellä

Isän ja pojan riitely päättyi Kuokkalassa järjestysmiehen pahoinpitelyyn

Mies ajoi varastetulla skootterilla pyöräilykypärä päässä, kyytiläisellä ei ollut sitäkään

Mies ajoi humalassa Janakan koulun pihaan keskellä päivää

Kaivinkone tönäisi ohi ajanutta henkilöautoa Vaajakoskella

Tourukadulla olleita autoja vahingoitettiin maanantaiyönä; auton päällä esimerkiksi käveltiin