Juopunut mies ei päässyt ravintolaan, kävi kiinni järjestyksenvalvojaan

Törkeästä rattijuopumuksesta epäilty kuski menetti henkilöauton hallinnan ja suistui tieltä sunnuntaina kello 18.25 Varaslahdentiellä Jyväskylässä. Hätäkeskus oli ilmoittanut poliisille liikenneonnettomuudesta, jossa henkilöauto oli suistunut ojaan. Paikalla poliisipartiota vastassa oli ambulanssi, joka oli tarkastanut kuljettajan vammat. Kuljettaja puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Kuljettaja käytettiin verikokeessa, ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Rikosilmoitukseen tuli törkeän rattijuopumuksen lisäksi liikenneturvallisuuden vaarantaminen.

Voimakkaasti päihtynyt 23-vuotias mies pyrki Jyväskylän Kauppakadulla sijaitsevaan ravintolaan sunnuntaina aamuyöllä kolmen aikoihin, mutta järjestyksenvalvoja ei päästänyt häntä sisälle liiallisen päihtymyksen takia. Mies jäi kuitenkin ravintolan oville, eikä suostunut poistumaan. Järjestyksenvalvojan lähdettyä saattamaan häntä etäämmälle, mies alkoi vastustaa poistamistaan ja kävi järjestyksenvalvojaan kiinni. Päihtynyt mies jouduttiin raudoittamaan, ja poliisipartio kuljetti hänet putkaan. Aamulla oli odottamassa sakko järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta.

Rattijuopumuksesta epäilty mies suistui henkilöautolla Kinkomaantieltä Muuramessa lauantai-iltana hieman ennen kello 23.30. Poliisipartio meni paikalle ja tapasi auton vierestä päihtyneen 1980-luvulla syntyneen miehen, joka oli ajo-oikeudeton. Hän puhalsi alkometriin törkeään rattijuopumusepäilyyn yltäneet lukemat 0,74 mg/l. Lisäksi asiassa oli syytä epäillä huumausaineen käyttörikosta. Mies vietiin verikokeisiin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mopoilija kaatoi pyöräilijän suojatiellä Palokassa maanantaina iltapäivällä

Ruoanlaitto sytytti tulipalon – palovaroitin oli katossa, mutta paristo puuttui

Yrityksen tiloihin murtauduttiin pääovesta ja rikottiin paikkoja

Nainen kuristi huivilla ja heitti tuopilla ohikulkenutta naista päähän

Nainen häiriköi Palokassa tavaratalossa sekä sylki asiakasta ja poliisia päin

Mutkitteleva ajo herätti poliisin mielenkiinnon Vaajakosken moottoritiellä

Isän ja pojan riitely päättyi Kuokkalassa järjestysmiehen pahoinpitelyyn

Mies ajoi varastetulla skootterilla pyöräilykypärä päässä, kyytiläisellä ei ollut sitäkään

Mies ajoi humalassa Janakan koulun pihaan keskellä päivää

Kaivinkone tönäisi ohi ajanutta henkilöautoa Vaajakoskella