Juopunut mies ei päässyt ravintolaan, kävi kiinni järjestyksenvalvojaan

Törkeästä rattijuopumuksesta epäilty kuski menetti henkilöauton hallinnan ja suistui tieltä sunnuntaina kello 18.25 Varaslahdentiellä Jyväskylässä. Hätäkeskus oli ilmoittanut poliisille liikenneonnettomuudesta, jossa henkilöauto oli suistunut ojaan. Paikalla poliisipartiota vastassa oli ambulanssi, joka oli tarkastanut kuljettajan vammat. Kuljettaja puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Kuljettaja käytettiin verikokeessa, ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Rikosilmoitukseen tuli törkeän rattijuopumuksen lisäksi liikenneturvallisuuden vaarantaminen.

Voimakkaasti päihtynyt 23-vuotias mies pyrki Jyväskylän Kauppakadulla sijaitsevaan ravintolaan sunnuntaina aamuyöllä kolmen aikoihin, mutta järjestyksenvalvoja ei päästänyt häntä sisälle liiallisen päihtymyksen takia. Mies jäi kuitenkin ravintolan oville, eikä suostunut poistumaan. Järjestyksenvalvojan lähdettyä saattamaan häntä etäämmälle, mies alkoi vastustaa poistamistaan ja kävi järjestyksenvalvojaan kiinni. Päihtynyt mies jouduttiin raudoittamaan, ja poliisipartio kuljetti hänet putkaan. Aamulla oli odottamassa sakko järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta.

Rattijuopumuksesta epäilty mies suistui henkilöautolla Kinkomaantieltä Muuramessa lauantai-iltana hieman ennen kello 23.30. Poliisipartio meni paikalle ja tapasi auton vierestä päihtyneen 1980-luvulla syntyneen miehen, joka oli ajo-oikeudeton. Hän puhalsi alkometriin törkeään rattijuopumusepäilyyn yltäneet lukemat 0,74 mg/l. Lisäksi asiassa oli syytä epäillä huumausaineen käyttörikosta. Mies vietiin verikokeisiin.

Uusimmat

Humalainen mies yritti kääntää autoa, mutta päätyi ojaan

Venäläismies ajoi rekka-autolla humalassa keskellä päivää

Kerrostalon alakerran ikkuna lyötiin säpäleiksi pesäpallomailalla

Mies yritti varastaa kattotelineellä olleen polkupyörän

Poliisi pysäytti liikenteessä useita ajo-oikeudettomia

Pahoinpitelijällä oli mukana voimapihdit, puukkoja ja kääntöveitsi

Nelostiellä huomattavia ylinopeuksia pääsiäisviikonloppuna

Juopunut mies ei päässyt ravintolaan, kävi kiinni järjestyksenvalvojaan

Huumekuski ajoi ylinopeutta vastaantulevien kaistalla Jämsässä

Neljän auton renkaita puhkottiin Jyväskylässä tiistaiyönä