Jyväskylässä ajettiin viikonloppuna huumeissa ja kesärenkailla

Poliisi pysäytti Jyväskylän Savelankadulla lauantaina kello 02.05 henkilöauton, jonka 1970-luvulla syntynyttä ajo-oikeudetonta mieskuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Alkometripuhallus näytti nollaa, mutta huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Rikosnimikkeeksi lisättiin vielä ajoneuvorikkomus, koska miehen autossa oli kesärenkaat alla.

Lisäksi poliisi hälytettiin lauantaina kello 01.10 Kauppakadulla sijaitsevaan ravintolaan, jossa järjestyksenvalvojat joutuivat raudoittamaan aggressiivisen asiakkaan. Ravintolan ovella ilmeni, että päihtynyt mies oli pyrkinyt useaan otteeseen ravintolaan sisälle ja hänet oli yhtä monesti poistettu paikalta. Asiakas oli lopulta alkanut uhkailla järjestyksenvalvojaa ja tehnyt samalla nyrkkeilyliikkeitä. 1980-luvulla syntynyt mies kuljetettiin päihtymyssäilöön. Miehen hallusta löytyi pieni määrä epäiltyä marihuanaa.

Jämsässä Jyväskyläntiellä poliisipartio puolestaan kiinnitti tiistai-iltana kello 23.00 huomiota edellä ajaneeseen henkilöautoon, jonka ajonopeus vaihteli ja nopeus oli keskimäärin 60 km/h rajoituksen ollessa 80 km/h. Auto pysäytettiin tarkastusta varten. Auton kuljettaja puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen lukeman ja selvisi, että kuljettaja oli ajokiellossa. Auton omistaja oli matkustajana autossa. Auton omistajaa epäillään kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle ja liikennerikkomuksesta.

Lopuksi poliisipartiota vastaan tuli vielä henkilöauto viime viikon keskiviikkona puoli kahden aikaan yöllä Länsiväylällä. Auton kuljettajana oli vuonna 1993 syntynyt mies, joka oli ajokiellossa. Miehen todettiin kuljettaneen ajoneuvoa oikeudetta kuusi kertaa aiemminkin vuoden sisällä. Miehen käyttäytymisen perusteella hänelle oltiin suorittamassa huumepikatestiä, josta hän kieltäytyi. Mies vietiin verikokeeseen. Miehen kuljettama auto oli ajokiellossa katsastamattomuuden vuoksi.

Uusimmat

Juopunut mies ei päässyt ravintolaan, kävi kiinni järjestyksenvalvojaan

Huumekuski ajoi ylinopeutta vastaantulevien kaistalla Jämsässä

Neljän auton renkaita puhkottiin Jyväskylässä tiistaiyönä

Mies joi olutta kauppakeskuksessa puukko mukanaan

Nuori mies alkoi pahoinpidellä ohikävellyttä miestä

Keski-ikäinen mies pahoinpideltiin Jyväskylän Kauppalaispihalla

Etsintäkuulutettu kaahasi poliisia pakoon lauantaipäivän liikenteessä

Linja-auto suistui tieltä ylämäessä ja kaatoi valopylvään Riihivuoressa

Nuori mies ajeli huumeissa mönkkärillä ilman valoja kevyenliikenteenväylällä

Useita ajo-oikeudettomia taas liikenteessä