Lompakkoaan etsinyt mies sai nyrkistä kasvoihinsa

Poliisi pysäytti Jyväskylän Survontiellä henkilöauton liikennetarkastusta varten maanantaina 15.7. kello 22.49. Ajoneuvon kuljettajaksi osoittautui 1980-luvulla syntynyt mies, joka kuljetti autoa ilman ajo-oikeutta. Miehelle suoritettiin seulonta-alkometrikoe, ja tapahtunutta tutkitaan myös rattijuopumuksena.

Hätäkeskukseen ilmoitettiin autoilijan epävarmasta ajotyylistä Korpilahdella sunnuntaina 14.7. kello 8. Ilmoittajan mukaan auton kuljettaja näytti siltä, että nukahtaisi rattiin. Poliisipartio tapasi kyseisen ajoneuvon Korpilahden satamakahvilan pihasta pysäköitynä. Kuljettajan paikalla istui hyvin unelias ja tokkurainen mies. Hän puhalsi seulonta-alkometriin nollat, mutta huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen. Tapausta tutkitaan rattijuopumuksena ja huumausaineen käyttörikoksena.

Jyväskylän Palokassa sijaitsevan ostoskeskuksen lähellä tapahtui ryöstö torstaina 11.7. kello 21.33. Mies oli käynyt ostoksilla ja lähtenyt ostoskeskukselta polkupyörällään. Matkalla hän oli huomannut kadottaneensa lompakkonsa ja oli palannut etsimään sitä. Ostoskeskuksen lähellä sijaitsevassa alikulkutunnelissa mies oli havainnut neljän hengen seurueen, jolla oli hallussa hänen lompakkonsa. Mies oli pyytänyt lompakkoaan takaisin, mutta sitä ei annettu hänelle. Mies oli soittanut hätäkeskukseen.

Hätäpuhelun aikana yksi seurueeseen kuuluneista miehistä oli lyönyt häntä nyrkillä kasvoihin, ja mies oli pudottanut puhelimensa. Toinen seurueen miehistä oli ottanut veitsen ja uhkaillut sillä miestä. Mies oli päässyt karkuun. Poliisipartio tavoitti tekijät tapahtumapaikan lähistöltä. Lähes kaikki anastettu omaisuus saatiin takaisin. Tapahtumia tutkitaan törkeänä ryöstönä ja ryöstönä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mies yritti varastaa keskustan kaupasta vaatteita – tehnyt omaisuusrikoksen vuoden aikana jo 13 kertaa

Asmalammen kioskin tulipalosta kaivataan vihjeitä

Humalainen moottoripyöräilijä kaatui liikenneympyrässä eikä saanut kulkuneuvoaan pystyyn

Humalainen yritti saada Saviontiellä autoaan ylös ojasta, ei onnistunut

Moottoripyöräilijä ajoi Jyväskylän keskustassa reilusti yli satasta viikonloppuna

Sekavalla naisella oli mukanaan puukko, jousipamppu ja huumausainetta

Poliisia paennut moottoripyöräilijä törmäsi henkilöautoon

Lompakkoaan etsinyt mies sai nyrkistä kasvoihinsa

Myymälävaras uhkaili vartijaa teräaseella

Kiinni jäänyt varas löi myyjää nyrkillä vatsaan