Mies virtsasi terassille ja pahoinpiteli asiasta huomauttaneita

Poliisipartio pysäytti henkilöauton liikennetarkastusta varten Jyväskyläntiellä maanantaina hieman klo 20 jälkeen. Autoa ajanut mies kertoi toisen henkilön tiedot, jolla oli ajo-oikeus. Asiaa selvitettäessä partio kuitenkin varmistui kuljettajan henkilöllisyydestä ja totesi, että hän on ajokiellossa. Mies on tavattu autoilemasta kortitta viisi kertaa aiemminkin vuoden aikana.

Poliisipartio suoritti liikenteenvalvontaa Laajavuorentiellä, kun sitä vastaan tuli sunnuntaina kello 1.30 keskustan suunnasta silminnähden kovalla nopeudella henkilöauto. Tutka mittasi vastaantulevalle autolle nopeudeksi 109km/h. Alueella on 50km/h rajoitus. Partio kääntyi perään ja pysäytti auton Palokanorren kohdalla. Auton kuljettajana oli vuonna 2000 syntynyt nainen, joka määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Hätäkeskus ilmoitti perjantaina kello 16 aikaan Vaajakosken Urheilutiellä savuavasta, tyhjillään olevasta kiinteistöstä. Poliisipartion saapuessa paikalle pelastuslaitos oli sammuttanut palon. Kiinteistön alakerran hallitilassa oli poltettu paperia ja kiinteistössä oli savua. Kiinteistössä oli paljon aikaisempia vaurioita ja se oli ollut tyhjillään jo pidempään. Ilmoittajan mukaan kiinteistö toimii nuorison ajanviettopaikkana. Palon sytyttäjiä ei tavattu paikalta.

Poliisi pysäytti perjantaina kello 00.20 Helokantiellä henkilöauton, jota kuljetti 29-vuotias ajo-oikeudeton mies. Miehelle suoritettu puhalluskoe antoi tulokseksi nollat, mutta huumepikatestin tulos oli positiivinen. Mies jäi kortitta-ajosta vuoden sisällä jo seitsemännen kerran kiinni.

Kuokkalassa sijaitsevan ravintolan edustalla asiakas alkoi riehua perjantaina kello yhden jälkeen yöllä. Päihtynyt kolmekymppinen mies yritti päästä sisälle ravintolaan, mutta ravintolatyöntekijä käännytti hänet ovelta. Tämän jälkeen mies virtsasi ravintolan terassin sisäänkäynnille. Ravintolan asiakas meni opastamaan miestä pois terassilta, jolloin mies löi asiakasta nyrkillä naamaan. Ravintolatyöntekijä puuttui tilanteeseen, jolloin mies löi häntäkin. Toinen asiakas meni apuun, jolloin mies löi myös häntä useamman kerran päähän. Kolmekymppistä miestä epäillään kolmesta pahoinpitelystä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.