Mutkitteleva ajo herätti poliisin mielenkiinnon Vaajakosken moottoritiellä

Vaajakosken moottoritiellä Jyväskylässä poliisin huomion kiinnitti perjantaiyönä kello 00.10 hitaammin kulkeva ajoneuvo, jonka ajo oli mutkittelevaa. Ajoneuvo pysäytettiin, ja sen kuljettajaksi osoittautui 55-vuotias ajo-oikeudeton mies. Kuljettaja puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen lukemat. Ajoneuvo, jolla mies oli liikkeellä, oli poistettu liikennekäytöstä ja siitä oli ajoneuvovero erääntynyt. Kuljettajaa epäillään törkeän rattijuopumuksen ja kulkuneuvon kuljettamisen oikeudetta lisäksi muun muassa ajoneuvoverorikkomuksesta.

Torstaina kello 18.35 Kelkkamäentiellä Laukaassa poliisi pysäytti ajoneuvon, joka oli poistettu liikennekäytöstä. Auton määräaikaiskatsastus oli suorittamatta ja siitä oli ajoneuvovero erääntynyt. Auton 42-vuotias kuljettaja puhallutettiin, ja puhallustuloksen perusteella häntä on syytä epäillä törkeästä rattijuopumuksesta.

Poliisi pysäytti keskiviikkona kello 21 Jyväskylässä Vasarakadulla henkilöauton kuljettajan ajokunnon tarkistamiseksi. Naiskuljettaja puhalsi alkometriin nolla promillea, mutta huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Kuljettajan ajo-oikeus ei ollut voimassa.

Hätäkeskus ilmoitti poliisille keskiviikkona kello 20.50 epäillystä rattijuoposta Jyväskylässä. Poliisipartio tavoitti epäillyn henkilöauton Kangaslammella Laikuttajantiellä. Ajoneuvon kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin reilun lukeman. Vuonna 1968 syntynyttä laukaalaismiestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mopoilija kaatoi pyöräilijän suojatiellä Palokassa maanantaina iltapäivällä

Ruoanlaitto sytytti tulipalon – palovaroitin oli katossa, mutta paristo puuttui

Yrityksen tiloihin murtauduttiin pääovesta ja rikottiin paikkoja

Nainen kuristi huivilla ja heitti tuopilla ohikulkenutta naista päähän

Nainen häiriköi Palokassa tavaratalossa sekä sylki asiakasta ja poliisia päin

Mutkitteleva ajo herätti poliisin mielenkiinnon Vaajakosken moottoritiellä

Isän ja pojan riitely päättyi Kuokkalassa järjestysmiehen pahoinpitelyyn

Mies ajoi varastetulla skootterilla pyöräilykypärä päässä, kyytiläisellä ei ollut sitäkään

Mies ajoi humalassa Janakan koulun pihaan keskellä päivää

Kaivinkone tönäisi ohi ajanutta henkilöautoa Vaajakoskella