Mutkitteleva ajo herätti poliisin mielenkiinnon Vaajakosken moottoritiellä

Vaajakosken moottoritiellä Jyväskylässä poliisin huomion kiinnitti perjantaiyönä kello 00.10 hitaammin kulkeva ajoneuvo, jonka ajo oli mutkittelevaa. Ajoneuvo pysäytettiin, ja sen kuljettajaksi osoittautui 55-vuotias ajo-oikeudeton mies. Kuljettaja puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen lukemat. Ajoneuvo, jolla mies oli liikkeellä, oli poistettu liikennekäytöstä ja siitä oli ajoneuvovero erääntynyt. Kuljettajaa epäillään törkeän rattijuopumuksen ja kulkuneuvon kuljettamisen oikeudetta lisäksi muun muassa ajoneuvoverorikkomuksesta.

Torstaina kello 18.35 Kelkkamäentiellä Laukaassa poliisi pysäytti ajoneuvon, joka oli poistettu liikennekäytöstä. Auton määräaikaiskatsastus oli suorittamatta ja siitä oli ajoneuvovero erääntynyt. Auton 42-vuotias kuljettaja puhallutettiin, ja puhallustuloksen perusteella häntä on syytä epäillä törkeästä rattijuopumuksesta.

Poliisi pysäytti keskiviikkona kello 21 Jyväskylässä Vasarakadulla henkilöauton kuljettajan ajokunnon tarkistamiseksi. Naiskuljettaja puhalsi alkometriin nolla promillea, mutta huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Kuljettajan ajo-oikeus ei ollut voimassa.

Hätäkeskus ilmoitti poliisille keskiviikkona kello 20.50 epäillystä rattijuoposta Jyväskylässä. Poliisipartio tavoitti epäillyn henkilöauton Kangaslammella Laikuttajantiellä. Ajoneuvon kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin reilun lukeman. Vuonna 1968 syntynyttä laukaalaismiestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Poliisi kaipaa havaintoja viime lauantaina tapahtuneesta Puistokadun onnettomuudesta

Poliisi kaipaa havaintoja kahdesta Palokan autopalosta

Kolme miestä nujakoi Äänekoskella ravintolan edustalla

Mies puhkoi Muuramessa akkuporakoneella renkaita

Viisi rekka-autoa kolaroi Tikkakoskella tietyömaan kohdalla

Nuori mies varasti polttoainetta, mutta jäi myöhemmin kiinni

Poliisi poimi ajo-oikeudettomia kuskeja pois liikenteestä

Huiviin naamioitunut mies ryösti kaupan kassan viime sunnuntaina

Olutta juoneen ja lääkkeitä syöneen ajotyyli oli epävakaa

Ajokiellossa oleva mies ajeli huumeissa ja valehteli poliisille henkilötietonsa