Myymälävaras uhkaili vartijaa teräaseella

Poliisia vastaan tuli Jyväskylässä Korpilahden kohdalla maanantaina 8.7. kello 20 auto, jota kuljetti toistaiseksi ajokiellossa oleva nainen. Kuljettajalle suoritettu huumepikatesti näytti positiivista, ja autosta löytyi anastetuksi epäiltyä omaisuutta. Kuljettaja käytettiin verikokeessa, ja hänet kiinniotettiin epäiltynä varkauteen, rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Perjantaina kello 23 aikoihin mies näpisti Jyväskylän Nevakadulla sijaitsevasta kaupasta elintarvikkeita. 34-vuotias mies oli laittanut kaupassa olutta ja juustopaketin takkinsa alle ja lähtenyt kassojen kautta pois liikkeestä. Vartija oli pysäyttänyt hänet, ja mies oli antanut piilottamansa tuotteet takaisin. Kun miehelle selvisi, että hänen pitäisi jäädä vielä selvittämään asiaa, hän oli käynyt vartijan päälle ja uhannut tätä veitsellä. Vartija oli perääntynyt ja mies oli poistunut liikkeestä. Vartija oli lähtenyt seuraamaan miestä.

Ennen kuin poliisi ennätti paikalle, oli mies useamman kerran uhannut vartijaa. Poliisipartion tullessa paikalle mies lähti juosten karkuun läheiseen metsikköön. Poliisipartio tavoitti miehen ja otti hänet kiinni. Miehen käytös muuttui aggressiiviseksi, ja hänelle jouduttiin laittamaan käsiraudat. Miestä epäillään näpistyksestä, laittomasta uhkauksesta ja virkamiehen vastustamisesta.

Moottoripyöräpoliisia vastaan ajoi henkilöauto kovalla nopeudella Muuramessa Kinkovuorentiellä perjantaina 5.7. kello 21.45. Poliisi mittasi ajoneuvon nopeudeksi 88 km/h alueella, jossa on 40 km/h rajoitus. Auto pysäytettiin ja kuljettajaksi osoittautunut 21-vuotias mies puhallutettiin. Liikenneturvallisuuden vaarantamisen lisäksi miestä epäillään rattijuopumuksesta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Ruoanlaitto sytytti tulipalon – palovaroitin oli katossa, mutta paristo puuttui

Yrityksen tiloihin murtauduttiin pääovesta ja rikottiin paikkoja

Nainen kuristi huivilla ja heitti tuopilla ohikulkenutta naista päähän

Nainen häiriköi Palokassa tavaratalossa sekä sylki asiakasta ja poliisia päin

Mutkitteleva ajo herätti poliisin mielenkiinnon Vaajakosken moottoritiellä

Isän ja pojan riitely päättyi Kuokkalassa järjestysmiehen pahoinpitelyyn

Mies ajoi varastetulla skootterilla pyöräilykypärä päässä, kyytiläisellä ei ollut sitäkään

Mies ajoi humalassa Janakan koulun pihaan keskellä päivää

Kaivinkone tönäisi ohi ajanutta henkilöautoa Vaajakoskella

Tourukadulla olleita autoja vahingoitettiin maanantaiyönä; auton päällä esimerkiksi käveltiin