Nainen ajeli takseilla maksamatta kyytejä

Poliisipartio pysäytti Vaajakoskentiellä tiistaina kello 21.30 liikennetarkastusta varten henkilöauton. Autoa ajoi 18-vuotias mies, joka osoittautui ajo-oikeudettomaksi. Kiinnijääminen oli 18. kerta vuoden sisään. Tekojen suuresta määrästä johtuen asiaa ei voitu enää käsitellä sakolla, vaan tapahtuneesta laadittiin rikosilmoitus. Autossa oli matkustajina kaksi henkilöä.

Kauppakadulla sijaitsevassa liikkeessä tiistaina kello 19.55 asioinut 24-vuotias nainen anasti 35 euron arvosta erilaista pientavaraa. Vartija otti hänet kiinni ulko-ovilla. Nainen on ollut vuoden aikana omaisuusrikoksesta epäiltynä yhteensä 13 kertaa.

Lehtorannantiellä sijaitsevassa kaupassa tiistaina kello 16.20 asioinut noin kolmekymppinen nainen laittoi laukkuunsa elintarvikkeita noin 15 euron arvosta ja poistui maksamatta. Näpistysrikoksesta kiinnijääminen oli seitsemäs kerta vuoden sisään.

Helokantiellä keskiviikon puolella kello 1.20 pysäytetyn henkilöauton kuljettaja osoittautui ajo-oikeudettomaksi. Kiinnijääminen oli neljäs kerta vuoden sisään.

Poliisipartio pysäytti tiistaina kello 1.05 henkilöauton Jyväskylässä liikennetarkastusta varten. Henkilöautoa kuljetti ajo-oikeudeton mies, jonka seulonta-alkometri kertoi olevan päihtynyt. Vuonna 1970 syntynyttä jyväskyläläismiestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Hätäkeskus ilmoitti maanantaina kello 23.25 poliisille epävakaasti ajavasta autosta Jyväskylässä. Poliisipartio tapasi henkilöauton Laukaantiellä ja sai pysäytettyä sen Suluntiellä. Ajoneuvon kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen. Vuonna 1989 syntynyttä jyväskyläläisnaista epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Taksinkuljettaja tuli kertomaan maanantaina kello 2.20 partiolle, että hänen kyydissään ollut nainen oli juuri poistunut taksista kyytiä maksamatta. Partio tavoitti tuntomerkkeihin sopivan naisen Vapaudenkadulla. Samaan aikaan paikalle tuli myös toinen taksinkuljettaja, joka kertoi naisen jättäneen hänenkin kyytinsä maksamatta. Noin 30-vuotias nainen kertoi, ettei hänellä ole rahaa mukana. Taksinkuljettajan mukaan nainen on ennenkin jättänyt taksikyytejä maksamatta hänelle ja muillekin kuljettajille.

Keski-ikäisen miehen epäillään syyllistyneen näpistykseen Palokan Citymarketissa sunnuntaina klo 20.40. Vartija havaitsi kameravalvonnassa, että myymälässä ollut mies keräsi vaatteita, kengät ja kuulokkeet mukaansa ja mennyt sovituskoppiin. Miehen poistuttua sovituskopista sieltä löytyi irrotettuja hintalappuja ja hälytin. Mies puki päälleen kaupasta keräämiään vaatteita ja vaihtoi jalkaan uudet kengät. Mies käveli ohi kassalinjan maksamatta tuotteita ja hänet otettiin kiinni. Anastetun omaisuuden yhteisarvo oli 241 euroa. Miehellä on neljä aiempaa anastusrikosta vuoden sisällä.

Poliisi sai hätäkeskukselta tehtävän Jyväskylään Haapaniementielle lauantaina klo 21.39. Tehtävänannon mukaan tien reunaan pysäköityyn autoon oli murtauduttu. Poliisipartio löysi tapahtumapaikalta autosta istumasta epäillyn tekijän. Paikalle saapui myös auton omistaja. Epäillyn selkärepusta löytyi autosta anastettua omaisuutta ja hänet otettiin kiinni varkausrikokseen epäiltynä.

Lauantaina kello 17.00–21.30 välisenä aikana Vaajakoskentiellä murtauduttiin henkilöautoon ja anastettiin omaisuutta. Auton sisältä oli viety muun muassa soitin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.