Nainen häiriköi Palokassa tavaratalossa sekä sylki asiakasta ja poliisia päin

Poliisipartio oli hoitamassa toista poliisitehtävää Toivakassa Toivakantiellä sunnuntaina kello 16.05, kun paikalle saapui ajoneuvo, jonka kuljettaja tuli kysymään, mitä tapahtuu. Utelias mieskuljettaja vaikutti päihtyneeltä. Miehelle suoritettu puhalluskoe näytti nollaa, mutta huumepikatesti positiivista. Miehen hallusta löydettiin epäiltyä huumausainetta ja huumaaviksi epäiltyjä lääkeaineita.

Jyväskylässä Puuppolantiellä poliisipartio kirjoitti sakkomääräyksen sunnuntaina kello 18.55 kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kun nuorimies ajoi mopolla useita kymmeniä metrejä muun liikenteen seassa etupyörä ylös nostettuna ja ilman vaadittavaa ajo-oikeutta.

Nuori aikuinen mies suistui henkilöautolla ulos tieltä Laukaan Järvilinnantiellä sunnuntaiyönä. Ilmoitus poliisille tuli kello 2.02. Kuljettajan puhalluskoe näytti 0,61 mg/l:n tulosta. Autossa oli kuljettajan lisäksi kolme matkustajaa. Henkilövahinkoja ei turmassa syntynyt. Ulosajon yhteydessä auto osui sähköpylvääseen.

Poliisipartio hälytettiin Palokassa Sammontiellä sijaitsevaan tavarataloon lauantaina kello 16.40. Ilmoituksen mukaan myymälän tiloissa oli naisasiakas, joka huuteli, häiriköi ja haastoi riitaa muille. Partio tapasi tavaratalon pihasta tuntomerkkeihin sopineen naisen, joka alkoi käyttäytyä aggressiivisesti poliisia kohtaan. 1960-luvulla syntynyt nainen vastusti kiinniottoaan haraamalla vastaan käsin ja jaloin. Nainen myös sylki päin poliisia. Kiinnioton jälkeen tavaratalossa asiakkaana ollut nainen kertoi, että nainen oli aiemmin tönäissyt häntä vartalollaan ja sen jälkeen sylkenyt häntä kasvoihin.

Vaajakosken moottoritiellä Jyväskylässä poliisin huomion kiinnitti perjantaiyönä kello 00.10 hitaammin kulkeva ajoneuvo, jonka ajo oli mutkittelevaa. Ajoneuvo pysäytettiin ja sen kuljettajaksi osoittautui 55-vuotias ajo-oikeudeton mies. Kuljettaja puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen lukemat. Ajoneuvo, jolla mies oli liikkeellä, oli poistettu liikennekäytöstä ja siitä oli ajoneuvovero erääntynyt.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Nuori mies varasti polttoainetta, mutta jäi myöhemmin kiinni

Poliisi poimi ajo-oikeudettomia kuskeja pois liikenteestä

Huiviin naamioitunut mies ryösti kaupan kassan viime sunnuntaina

Olutta juoneen ja lääkkeitä syöneen ajotyyli oli epävakaa

Ajokiellossa oleva mies ajeli huumeissa ja valehteli poliisille henkilötietonsa

Nainen puhalsi keskipäivällä törkeän rattijuopumuksen lukeman

Mies ajoi humalassa kaksi alaikäistä lasta kyydissä

Poliisi valvoo tehostetusti viikonloppujen pikkujoululiikennettä

Mies varasti oluita kioskista, mutta vartija sai juomat takaisin

Nuori rattijuoppo ajoi keskustan alueella yli satasta