Nainen kuristi huivilla ja heitti tuopilla ohikulkenutta naista päähän

Poliisi pysäytti maanantaina kello 23.30 Kuokkalantiellä moottoripyörän. Mieskuljettajalla ei ollut ajo-oikeus voimassa. Kortitta-ajoja miehelle oli vuoden sisällä kertynyt 17 kappaletta. Kuljettajalle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen.

Hätäkeskus ilmoitti poliisille henkilöauton ulosajosta Laukaan Kantolantiellä sunnuntaina kello 9.15. Tapahtumapaikalta poliisi tapasi auton luota kaksi erittäin päihtynyttä miestä. Vuonna 1985 syntynyt mies oli paikkakuntalainen ja vuonna 1984 syntynyt mies saarijärveläinen. Poliisi selvittää kumpi miehistä oli ollut ajoneuvon kuljettajana.

Hätäkeskus ilmoitti sunnuntaina kello 11.00 poliisille peltikolarista Palokan Martikaisentiellä. Ilmoituksen mukaan sekavan oloinen nainen poistui pysäköintialueelta vaurioituneen auton luota. Poliisi tavoitti naisen kotoaan. Hän myönsi ajaneensa autoa hetkeä aiemmin. Naisen käytös vaikutti myös päihtyneeltä. Huumepikatesti antoi hänelle positiivisen tuloksen. Vuonna 1972 syntynyttä jyväskyläläisnaista epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, liikennerikkomuksesta ja ajoneuvoverorikkomuksesta.

Jyväskylässä poliisi sai ilmoituksen lauantaina kello 23.40, että Suluntiellä oli auto ajautunut pihan läpi nurmikolle ja kuljettaja nukkui autossa. Auton kuljettajaksi ilmeni vuonna 1990 syntynyt mies ja hän puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen lukemat.

Hätäkeskus ilmoitti perjantaina kello 21.15 auton suistuneen puuhun Pohjanlahdentien ja Siltakadun risteyksessä. Partion saavuttua tapahtumapaikalle ajoneuvon kuljettaja oli ambulanssissa saamassa hoitoa. Kuljettaja kertoi kuljettaneensa ajoneuvoa Pohjanlahdentietä tarkoituksenaan kääntyä Siltakadulle. Kuljettaja ei kertomansa mukaan saanut ajoneuvoaan kuitenkaan käännettyä, vaan ajautui risteyksen yli kevyenliikenteenväylälle ja edelleen sen yli törmäten puuhun.

Jyväskylän Lohikoskentiellä tapahtui perjantaina kello 22.20 liikennevahinko. Henkilöauto ja kuorma-auto olivat rinnakkaisilla kaistoilla ajamassa kohti Jyväskylän keskustaa. Kuorma-auto käytti vasenta kaistaa ja henkilöauto oikeanpuoleista. Yhtäkkiä toinen henkilöauto oli ajanut kuorma-auton ja henkilöauton väliin. Väliin ajanut henkilöauto osui kaistalla olleen henkilöauton takakulmaan. Kuorma-auton kuljettaja ja kaistalla olleen henkilöauton kuljettaja arvioivat molemmat nopeutensa olleen törmäyshetkellä noin 50–60 km/h. Molemmat henkilöautot vaurioituivat törmäyksessä, ja kolaroidun ajoneuvon kuljettaja toimitettiin Keski-Suomen keskussairaalaan tarkastettavaksi.

Puistokadulla sijaitsevan baarin kohdalla tapahtui perjantaina kello 23 aikoihin pahoinpitely. Puistokadulla sijaitsevasta baarista poistui nainen, joka alkoi kadulla käyttäytyä aggressiivisesti. Aggressiivisesti käyttäytynyt nainen kävi kiinni kadulla kulkeneen naisen kaulahuiviin ja alkoi kuristaa häntä. Paikalle tuli muita ihmisiä, ja nainen oli irrottanut otteensa toisen kaulahuivista. Pahoinpidelty nainen yritti poistua paikalta, mutta kuristanut nainen heitti häntä vielä tuopilla takaraivoon. Pahoinpitelijä poistui paikalta ennen poliisin tuloa. Pahoinpitelijä oli noin 30-vuotias, hänellä oli tumman pinkit hiukset, tummat vaatteet ja silmälasit. Tapahtunutta tutkitaan pahoinpitelynä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mopoilija kaatoi pyöräilijän suojatiellä Palokassa maanantaina iltapäivällä

Ruoanlaitto sytytti tulipalon – palovaroitin oli katossa, mutta paristo puuttui

Yrityksen tiloihin murtauduttiin pääovesta ja rikottiin paikkoja

Nainen kuristi huivilla ja heitti tuopilla ohikulkenutta naista päähän

Nainen häiriköi Palokassa tavaratalossa sekä sylki asiakasta ja poliisia päin

Mutkitteleva ajo herätti poliisin mielenkiinnon Vaajakosken moottoritiellä

Isän ja pojan riitely päättyi Kuokkalassa järjestysmiehen pahoinpitelyyn

Mies ajoi varastetulla skootterilla pyöräilykypärä päässä, kyytiläisellä ei ollut sitäkään

Mies ajoi humalassa Janakan koulun pihaan keskellä päivää

Kaivinkone tönäisi ohi ajanutta henkilöautoa Vaajakoskella